Algemene & annuleringsvoorwaarden

Avond vol Aandacht is een onderneming van Atelier Aandacht

Gevestigd bij de KvK onder nummer: 52147975

BTW nummer: NL105054690B01

Bank: NL88 TRIO 0 197 7999 81, t.n.v. Atelier Aandacht

Contactinformatie

Marije Oostindie

Telefoon: 0624620048

Email: info@avondvolaandacht.nl / info@atelieraandacht.nl

Adres: Bolkstraat 17-1, 1097 HD Amsterdam

Annuleringsvoorwaarden in tijden van corona

Mocht je jullie afspraak ondanks mijn corona maatregelen liever verplaatsen, dan is het fijn als je me dat ruim op tijd laat weten.
In principe houd ik mijn annuleringsvoorwaarden hieronder aan.
Maar ik realiseer me dat een verkoudheidje zomaar is opgepikt. Een snotneus was vóór corona geen reden om af te zeggen, maar nu wel. Daarom factureer ik je alleen de onkosten (€75) als je je afspraak binnen 48 uur moet verzetten vanwege verschijnselen die mogelijk corona gerelateerd zijn. Verzet je je afspraak drie dagen (maar liever langer) van tevoren, dan kan ik de ruimte annuleren, doe ik geen inkopen en kost het je niets.
Een Avond vol Aandacht kan je trouwens ook heel goed online boeken. Dan zien we elkaar via Zoom of Skype, in twee sessies van anderhalf uur, liefst op twee opeenvolgende dagen. Met de opdracht die je tussendoor samen doet, doe je samen een mini Tantra retraite thuis. Als je hierin interesse hebt, stuur me dan een mailtje: marije@avondvolaandacht.nl.


Annuleringsvoorwaarden

Een Avond vol Aandacht valt onder ‘vrijetijdsbesteding’, wat betekent dat je altijd drie dagen bedenktijd hebt na het maken van een afspraak met mij (mondeling of schriftelijk). Je kan dus binnen 72 uur na het maken van de afspraak kosteloos annuleren zonder opgaaf van reden, telefonisch of via email. Twijfel je over je geboekte afspraak? Neem dan altijd even contact met me op.

Op een Avond vol Aandacht zijn de volgende annuleringsvoorwaarden van toepassing:

> Wil je tot aan twee weken voorafgaand aan de geplande Avond vol Aandacht jullie afspraak annuleren of verzetten, dan kan dat kosteloos.

> Voor het verzetten van een Avond vol Aandacht binnen twee weken tot aan 48 uur voorafgaand aan onze afspraak, bereken ik een fee van €75. Veel stellen hebben tijd nodig om hun AvA te organiseren en plannen ver vooruit. Op de tijd die ik voor jullie vrij heb gehouden, komt meestal geen nieuwe afspraak. 

> Voor het annuleren van een Avond vol Aandacht binnen twee weken tot aan 48 uur voorafgaand aan onze afspraak breng ik jullie 50% van de prijs in rekening. Wanneer jullie binnen twee weken na de annulering een nieuwe afspraak bij me inplannen, beschouw ik de annulering als een verzetting, en daarvoor geldt een fee van van €75,-. Wanneer jullie niet binnen twee weken een nieuwe afspraak inplannen, dan beschouw ik jullie afspraak als geannuleerd en breng ik jullie het resterende bedrag in rekening.

> Bij annuleren of verzetten van een Avond vol Aandacht binnen 48 uur voorafgaand aan onze afspraak betaal je altijd het volledige bedrag – ook als we een nieuwe datum plannen.

Een noot over annuleren

Wat er in mijn ogen (en vanuit mijn ervaring) spannend is aan Tantra, is dat het van je vraagt om veel meer waarheid toe te laten dan we geneigd zijn om te doen in het dagelijks leven. En om die waarheid – wat die ook is – in contact te brengen met je geliefde. Terwijl je gevoelig blijft.

Ter geruststelling: tijdens een Avond vol Aandacht ga je bijvoorbeeld niet uit de kleren.
En het programma is er voor jullie, niet andersom. Jullie blijven alsmaar in the lead. Dat is nou juist zo leuk aan privé les; ik volg jullie vraag en tempo.

Als je op de één of andere manier twijfelt over jullie afspraak, aarzel dan niet alsjeblieft niet om even contact met me op te nemen. Ik spreek je graag.

Privacy

Ik ga zorgvuldig om met jullie gegevens en zal ze nooit aan derden geven. Ook wat gebeurt of wat jullie zeggen tijdens de Avonden vol Aandacht, zal ik nooit met naam en toenaam bespreken met anderen.