Algemene & annuleringsvoorwaarden

Avond vol Aandacht is een onderneming van Atelier Aandacht

Gevestigd bij de KvK onder nummer: 52147975

BTW nummer: NL105054690B01

Bank: NL88 TRIO 0 197 7999 81, t.n.v. Atelier Aandacht

Contactinformatie

Marije Oostindie

Telefoon: 0624620048

Email: info@avondvolaandacht.nl

Adres: Bolkstraat 17-1, 1097 HD Amsterdam

Annuleringsvoorwaarden Avond vol Aandacht

Een Avond vol Aandacht privé sessie voor stellen valt onder ‘vrijetijdsbesteding’, wat betekent dat je altijd drie dagen bedenktijd hebt na het maken van een afspraak met mij (mondeling, online of schriftelijk). Je kan dus binnen 72 uur na het maken van de afspraak kosteloos annuleren zonder opgaaf van reden; telefonisch of via email. Twijfel je over je geboekte afspraak? Neem dan altijd even contact met me op (06-24620048).

Op een Avond vol Aandacht zijn de volgende annuleringsvoorwaarden van toepassing:

> Wil je tot aan twee weken voorafgaand aan de geplande Avond vol Aandacht jullie afspraak annuleren of verzetten, dan kan dat kosteloos.

> Voor het verzetten van een Avond vol Aandacht binnen twee weken tot aan 48 uur voorafgaand aan onze afspraak bereken ik een fee van €75,- Veel stellen hebben tijd nodig om hun AvA te organiseren en plannen ver vooruit. Op de tijd die ik voor jullie vrij heb gehouden, komt zelden een nieuwe afspraak tot stand. Tegelijkertijd lopen mijn kosten gewoon door; o.a. de huur voor de ruimte en alle administratieve handelingen rondom het inplannen van een nieuwe afspraak. (nb: wanneer jullie niet binnen twee weken een nieuwe afspraak inplannen, dan beschouw ik jullie afspraak als geannuleerd, zie hieronder).

> Voor het annuleren van een Avond vol Aandacht binnen twee weken tot aan 48 uur voorafgaand aan onze afspraak breng ik jullie 50% van de prijs in rekening. (nb: wanneer jullie binnen twee weken na de annulering een nieuwe afspraak bij me inplannen, beschouw ik de annulering als een verzetting, en daarvoor geldt een fee van van €75,-)

> Bij annuleren of verzetten van een Avond vol Aandacht binnen 48 uur voorafgaand aan onze afspraak krijg je geen restitutie.

> Als jullie je afspraak willen verzetten vanwege corona, zal ik geen kosten in rekening brengen.

> Jullie kunnen er ook voor kunnen kiezen om de Avond vol Aandacht online te doen, via Zoom. Lees hier verder over een Avond vol Aandacht in tijden van corona.

Annuleringsvoorwaarden vervolgtrainingen

Ook onze tweedaagse trainingen Goud en Gloed vallen onder ‘vrijetijdsbesteding’, wat betekent dat je altijd drie dagen bedenktijd hebt na het reserveren van jullie plek. Je kan dus binnen 72 uur na het maken van de afspraak kosteloos annuleren zonder opgaaf van reden; telefonisch of via email. Twijfel je? Neem dan altijd even contact met me op (06-24620048).

> Annuleer je tot 8 weken voorafgaand aan de start van de training, dan betaal je alleen €75 administratiekosten en krijg je de rest terug
> Annuleer je tussen 8 tot 6 weken voorafgaand aan de start van de training, dan betaal je 50% van de kosten
> Bij annulering vanaf 6 weken voorafgaand aan de training betaal je het volledige bedrag

Een noot over annuleren

Wat er spannend is aan Tantra, is dat het van je vraagt om veel meer waarheid toe te laten dan je waarschijnlijk geneigd bent om te doen in het dagelijks leven. Vervolgens nodigen we jou uit om die waarheid – wat het ook is – in contact te brengen met je geliefde. Terwijl je gevoelig blijft.

Uit eigen ervaring weet ik hoe dit vooruitzicht soms zo veel weerstand kan oproepen dat het eenvoudig wordt om te annuleren. Wat een paar weken geleden nog een leuk en spannend idee leek, voelt ineens te eng. Heel begrijpelijk: hebben wij óók geprobeerd voor onze eerste Tantra training!

Maar persoonlijke groei is een heel groot verlangen in ons allemaal. En om te kunnen groeien, is het nodig dat je iets anders doet dan normaal. Je moet er iets voor uit je comfort zone – maar wel in een veilige setting, en ook weer niet te veel.

Het belangrijkste is: het programma is er voor jullie, niet andersom. Jullie blijven alsmaar in the lead en je hoeft nooit iets te doen wat je niet wilt. Ik zal jullie juist heel erg ondersteunen om trouw te blijven aan jezelf.

Ter geruststelling: tijdens een Avond vol Aandacht of Goud ga je niet uit de kleren. Tijdens onze online training Gloed alleen wanneer je dat zelf wil, en dan staat je camera en je microfoon uit.

Als je op de één of andere manier twijfelt over jullie afspraak of boeking, aarzel dan niet alsjeblieft niet om even contact met me op te nemen. Ik spreek je graag. Mijn telefoonnummer is 06-24620048.

Privacy

Ik ga zorgvuldig om met jullie gegevens en zal ze nooit aan derden geven. Ook wat gebeurt of wat jullie zeggen tijdens een Avond vol Aandacht, zal ik nooit met naam en toenaam bespreken met anderen. Als je deelneemt aan één van onze vervolgtrainingen ga je, net als de andere deelnemers, hier ook mee akkoord.