Algemene- en annuleringsvoorwaarden

Avond vol Aandacht is een onderneming van Atelier Aandacht

Gevestigd bij de KvK onder nummer: 52147975

BTW nummer: NL105054690B01

Bank: NL88 TRIO 0 197 7999 81, t.n.v. Atelier Aandacht

Contactinformatie

Marije Oostindie

Telefoon: 0624620048

Email: info@avondvolaandacht.nl / info@atelieraandacht.nl

Adres: Bolkstraat 17-1, 1097 HD Amsterdam

Annuleringsvoorwaarden

Een Avond vol Aandacht valt onder ‘vrijetijdsbesteding’, wat betekent dat je altijd drie dagen bedenktijd hebt na het maken van een afspraak met mij (mondeling of schriftelijk). Je kan dus binnen 72 uur na het maken van de afspraak kosteloos annuleren zonder opgaaf van reden, telefonisch of via email. Twijfel je over je geboekte afspraak? Neem dan altijd even contact met me op.

Op een Avond vol Aandacht zijn de volgende annuleringsvoorwaarden van toepassing:

> Wil je tot aan twee weken voorafgaand aan de geplande Avond vol Aandacht jullie afspraak annuleren of verzetten, dan kan dat kosteloos.

> Voor het verzetten van een Avond vol Aandacht binnen twee weken tot aan 48 uur voorafgaand aan onze afspraak, bereken ik een fee van €75. Binnen deze termijn komt zelden een nieuwe afspraak tot stand in de periode die ik voor jullie vrij heb gehouden en ik zal de huur van de ruimte gewoon moeten betalen. Let op: wanneer jullie niet binnen twee weken een nieuwe afspraak met me inplannen, dan beschouw ik jullie afspraak als geannuleerd en breng ik jullie het resterende bedrag daarvoor alsnog in rekening.

> Voor het annuleren van een Avond vol Aandacht binnen twee weken tot aan 48 uur voorafgaand aan onze afspraak breng ik jullie 50% van de prijs in rekening. Wanneer jullie binnen twee weken na de annulering een nieuwe afspraak bij me inplannen, beschouw ik de annulering als een verzetting, en daarvoor geldt een fee van van €75,-.

> Bij annuleren of verzetten van een Avond vol Aandacht binnen 48 uur voorafgaand aan onze afspraak betaal je altijd het volledige bedrag – ook als we een nieuwe datum plannen.

Een noot over annuleren

Mijn annuleringsvoorwaarden zijn enigszins streng, vind ik zelf. Helaas blijkt dat nodig. Eén van de reden daarvoor is dat veel mensen voor een AvA vrij zullen moeten plannen van hun werk. Daar gaat meestal langer dan twee weken overheen. Hoewel ik meestal behoorlijk vol zit, krijg ik een geannuleerde boeking binnen de annuleringstermijn van twee weken zelden alsnog gevuld.

Een andere reden is dat ik relatief veel annuleringen ontvang. Daarin ben ik niet alleen; het is ook iets wat ik terug zie op het Centrum voor Tantra. Soms zijn er net zo veel annuleringen geweest voor een introductieretraite als daadwerkelijke deelnemers (wat betekent dat meer dan 70 mensen door het intake proces zijn gegaan!)

Waarom is dat zo? Ik denk dat dat is omdat Tantra een spannend pad is. Als je op Tantra gaat Googelen, dan wordt snel helder welke ideeën er allemaal over bestaan… Dus ga je je ineens afvragen waarom je in godsnaam een paar maanden geleden dacht dat Tantra een goed idee zou zijn?

Ik kan er over mee praten: mijn geliefde heeft geprobeerd om onze eerste Tantra retraite af te zeggen. Gelukkig viel die poging binnen de annuleringstermijn. Ik ben heel blij dat we uiteindelijk toch gegaan zijn.

Wat er in mijn ogen (en vanuit mijn ervaring) vooral spannend is aan Tantra, is dat het van je vraagt om veel meer waarheid toe te laten dan we geneigd zijn om te doen in het dagelijks leven. En om die waarheid – wat die ook is – in contact te brengen met je geliefde. Terwijl je gevoelig blijft.

Ter geruststelling: tijdens een Avond vol Aandacht ga je bijvoorbeeld niet uit de kleren. En het programma is er voor jullie, niet andersom. Jullie blijven alsmaar in the lead. Als ik iets voor zou stellen dat een brug te ver is voor één van jullie, dan volg ik dat.

Als je op de één of andere manier twijfelt over jullie afspraak, aarzel dan niet alsjeblieft niet om contact met me op te nemen. Ik spreek je graag.

Privacy

Ik ga zorgvuldig om met jullie gegevens en zal ze nooit aan derden geven. Ook wat gebeurt of wat jullie zeggen tijdens de Avonden vol Aandacht, zal ik nooit met naam en toenaam bespreken met anderen.