Wat is er mooier dan deze tijd, waarin we zo worden teruggeworpen op de relatie met onze geliefde, aan te grijpen om die relatie verder te verrijken?

De beoefening van Tantra valt onder het belijden van een levensovertuiging. Daarbij gelden de beperkingen voor groepsvorming niet. En ik denk dat dat terecht is. Want juist nu, met de beperkte bewegingsvrijheid, worden de patronen in onze liefdesrelaties heel zichtbaar (en voelbaar). Dat is niet altijd makkelijk; sommige relaties staan onder enorme druk. Jeroen en ik hebben het regelmatig flink zwaar, met onze 5 jarige stuiterbal in een Amsterdams apartement. Maar we hebben ook heel veel rijkdom, creativiteit en schoonheid ervaren in ons samenzijn sinds corona. Ik weet niet hoe ik door deze periode was gekomen zonder Tantra.

Alsmaar zó in elkaars bijzijn verkeren, is ook een bijzondere mogelijkheid. Het geeft enorm veel gelegenheid om te oefenen om aanwezig te blijven. Zodat je meer kunt genieten als het fijn is tussen jullie, maar ook zodat je niet meer weg hoeft als het lastig wordt. Oefenen om te erkennen wat er allemaal in je wordt aangeraakt, en om je niet bij voorbaat al aan te passen aan je lief.

Minimale besmettingskans

Praktisch gezien denk ik dat de kans op besmetting tijdens een Avond vol Aandacht echt minimaal is. We zitten met z’n drieen in een zee van ruimte waarin we die anderhalve meter afstand goed kunnen bewaren. Ik geef buiten coronatijd cursussen voor het Centrum voor Tantra in deze zaal, met twintig, soms wel veertig deelnemers.

Als jullie (en ik) klachtenvrij zijn én bereid om alle voorzorgsmaatregelen strikt in acht te nemen, zijn jullie wat mij betreft ook in deze nieuwe lockdown van harte welkom om een Avond vol Aandacht privé introductie tot Tantra te boeken. Nog even alle maatregelen op een rijtje, laten we alle drie:

> Voor vertrek van huis onze handen goed wassen
> Bij aankomst opnieuw onze handen wassen
> Bij twijfel onze temperatuur opmeten en thuis blijven bij 38 + graden
> Elkaar geen hand geven maar buigen of zwaaien ter begroeting en afscheid
> 1,5 meter afstand bewaren tot elkaar.

Geen annuleringskosten bij corona klachten

Heb je klachten die kunnen wijzen op corona? In normale tijden zijn er volgens mijn algemene voorwaarden kosten verbonden aan het verzetten van een Avond vol Aandacht op korte termijn. Deze kosten dekken de huur van de ruimte, het vrijhouden van jullie niet-gebruikte tijdslot en de extra administratieve handelingen die dan nodig zijn.

Wanneer jullie je sessie zouden moeten verzetten vanwege corona(verschijnselen), hoef je tenminste tot 10/02/2021 geen annuleringskosten te betalen.

Online programma

Bij een positieve uitslag (of wanneer er onvoldoende tijd is om te wachten op je testuitslag) kunnen we jullie Avond vol Aandacht verzetten, of ‘m online doen. Jullie blijven dan thuis, en ik begeleid jullie via Zoom.

Tantra vraagt om jezelf te openen, en het is heel ondersteunend als je je veilig voelt. Deze sessie te doen vanuit je eigen, vertrouwde omgeving geeft een heel eigen, waardevolle dimensie aan de Avonden vol Aandacht.

Verder maken we van deze lockdown nood een deugd met GLOED, ons nieuwe online programma.

In Gloed houden jullie je twee dagen lang bezig met seksualiteit vanuit de veiligheid en intimiteit van je eigen slaapkamer. Deze training is speciaal ontworpen voor stellen die al een Avond vol Aandacht hebben gedaan, of op een andere manier ervaring hebben met Tantra. Ik geef dit programma samen met mijn geliefde Jeroen.

Heb je vragen? Schroom niet om me te appen of te bellen, ik spreek je graag: 06-24620048
Liefs!
Marije