In deze tijd waarin we liever minder spullen zouden hebben dan méér, zoeken we steeds vaker naar een cadeau in de vorm van een ervaring. Een Avond vol Aandacht kan jullie dit brengen: een gezamenlijke ervaring waar je, als het goed is, nog lang van na kunt genieten. Het betekent zelfs misschien wel het begin van een nieuw gezamenlijk pad in jullie leven.

We ontvangen heel regelmatig stellen die elkaar een Avond vol Aandacht cadeau hebben gedaan en – omdat de meeste partners elkaar goed aanvoelen – werkt het over het algemeen heel goed. Toch, om een misser te voorkomen, brengen we je aandacht graag bij een paar dingen waar je aan kunt denken bij het geven van een Avond vol Aandacht aan je geliefde.

1. Interesse en bereidheid van jezelf én van je partner
Tantra is een spiritueel pad. Het is gericht op de ervaring van meer verbinding met jezelf, met anderen en de wereld om je heen. Het vraagt je om je te openen voor nieuwe ervaringen en om gevoelig te zijn naar misschien nog onbekende delen van jezelf en elkaar.

Het is onze inzet om tijdens deze privé introductie tot Tantra een omgeving te scheppen waarin jullie je veilig genoeg voelen om tenminste een klein beetje uit je comfort zone te bewegen. Want dat is waar groei plaats vindt. Een goede graadmeter voor jullie bereidheid daartoe is jouw nieuwsgierigheid en die van je partner. Hou je van nieuwe ervaringen? Van nieuwe dingen ontdekken en leren? Als het antwoord voor jullie beiden ‘ja’ is, dan zijn jullie van harte welkom.

2. Geef je partner wat tijd om te wennen
Als je weet dat je lief zich graag laat verassen, dan durf je het misschien wel aan om jullie Avond vol Aandacht in te plannen op jullie trouwdatum of zijn of haar verjaardag. Twijfel je, maar durf je de gok toch aan, zorg dan dat je jullie sessie plaatsvindt tenminste drie weken na de datum waarop je haar cadeau geeft. Mocht je partner onverwacht tóch totaal in de weerstand schieten, dan kan je nog gratis annuleren (minus €25 administratiekosten, zie hier de voorwaarden).

3. Laat jezelf een mooie kaart toesturen
Heb je een Avond vol Aandacht geboekt om cadeau te doen? Stuur me dan een email met daarin je adres (marije [at] avondvolaandacht.nl). Dan ik stuur je een mooie kaart waarmee je je cadeau kunt ‘verpakken’.