Binnen Avond vol Aandacht geven we les in Tantra aan geliefden. Tantra is een spiritueel pad, waar aanraking onderdeel van is – maar het is ook nog héél veel meer.

Avond vol Aandacht biedt geen één op één massage sessies, maar je kan wel samen met je geliefde meer leren over aanraking.

Hebben jullie een eerste Avond vol Aandacht sessie gedaan, of op een andere manier ervaring met Tantra? Dan kunnen jullie onder begeleiding van Martine leren hoe je elkaar een Kashmiri Massage geeft. In deze eeuwenoude vorm van aanraking – die ook wel de Yoga van de Aanraking wordt genoemd – laat je je mee stromen op je eigen adem. In een Kashmiri Massage laat je iedere vorm van ‘werken’ los, en geniet je van de aanraking – ook als je degene bent die ‘geeft’. Boek je sessie eenvoudig via onze online agenda en stuur Martine een mailtje dat je samen de Kashmiri wilt leren.

We worden regelmatig gebeld met de vraag of we ook Tantra Massages geven. Hieronder vindt je de aanrakers naar wie ik dan graag doorverwijs:

Jacqueline Dijks, Soest – bekkenbodem / yoni massages voor vrouwen

Danielle van Berkel, Yahranayah, Tienhoven en Amsterdam – Kashmiri massages voor mannen en vrouwen

Mona van Weerdenburg, HelemaalMona, Amsterdam – verschillende vormen van massage, ook vier handen