Na het boeken van jullie sessie stuur ik jullie een email met daarin alle praktische informatie. In de reminder die je een week van tevoren krijgt, staan ook een paar vragen waarover je ter voorbereiding wat kan contempleren. Sommige stellen doen dat door er samen over te spreken; misschien maak je wat tijd op een avond, of onderweg in de auto: allebei goed.

De vragen zijn:
Wat verlang ik voor mezelf?
Wat verlang ik voor onze relatie?

Eigenlijk is de belangrijkste voorbereiding: zorgen dat je tijdens de sessie losse kleding aan hebt waarin je makkelijk beweegt. Dus geen strakke spijkerbroek maar een lekkere comfortabele joggingbroek. Kleed je in laagjes, zodat je wat aan of uit kan doen als je het warm of koud krijgt.

Zorg ook dat je zo fris mogelijk bent, bijvoorbeeld door geen alcohol te drinken als je samen uit eten gaat voorafgaand aan onze afspraak. Als je weet dat je ’s avonds vaak moe bent na je werk, plan jullie sessie dan overdag. Het is ook fijn om wat vrije ruimte rondom jullie sessie te hebben. Ga een uurtje eerder weg van je werk, en plan erna ook tijd vrij om samen uit te hangen.

Eigenlijk kan je je verder niet echt voorbereiden op beginnen met Tantra.
Maar als het je ontspant om er wat meer over te weten, neus dan even rond op mijn blog of luister eens een paar episodes van mijn podcast.