In tegenstelling tot wat de naam suggereert, zal je in onze online agenda al snel ontdekken dat we veel sessies overdag aanbieden. Niet dat we nooit ’s avonds werken trouwens – maar deze opties zijn vaak als eerste gevuld en we willen zelf ook nog wel eens leuke dingen doen:-)

De naam ‘Avond vol Aandacht’ verwijst vooral naar de mogelijkheid waarin we jullie willen ondersteunen om thuis samen een uur lang samen aandachtig aanwezig te zijn. Om te ontspannen zonder ‘uit’ te gaan – en om aanwezig te blijven zonder direct van alles te gaan doen.

Eerlijk gezegd is een drie uur durende introductie tot Tantra doen in de avond niet ideaal. Vaak heb je er een lange werkdag op zitten, en Tantra gaat over ontspannen. Vaak àls we gaan ontspannen, is het eerste wat we gaan voelen hoe moe we eigenlijk zijn. En dan wordt het soms lastig om je aandacht er nog bij te houden.

Maar soms lukt het alleen om tijd vrij te maken in de avond, en dan roeien we met de riemen die we hebben. Het helpt heel erg als je de nacht voorafgaand aan jullie sessie goed geslapen hebt. Misschien neem je een extra lange pauze tijdens je werk, of lukt het om een lange wandeling te maken.

Drink hoe dan ook geen alcohol tijdens het diner!