Juist nú ben je als geliefden meer dan ooit op elkaar aangewezen; en dat in een soms stressvolle, onzekere situatie. Juist nú heb je tijd en ruimte om aandacht te besteden aan je relatie. Of aan jezelf.

Gelukkig werk ik in een ruimte waar we voorheen wel met 40 mensen tegelijk een programma deden! Een zee van ruimte dus, waarin we die anderhalve meter met gemak tussen ons kunnen laten bestaan.

Over onze vervolg retraites

Tijdes onze vervolgretraites komen we met max 6 tot 8 stellen bij elkaar in onze fijne ruimt. Je zal bijna alle oefeningen met je eigen partner doen.  Tijdens de Dakini dagen zal je soms ook iemand aanraken die niet je eigen partner is. Dat een zeker risico met zich mee.

Avond vol Aandacht is officieel bij de KvK geregistreerd als een spirituele organisatie; wat betekent dat we geen QR codes controleren.

Voor onze vervolgretraites vragen we van je om binnen 24 uur voorafgaand aan de retraite een zelftest te doen. Bij klachten laat je je uiteraard testen bij een officiële instantie. Zo kunnen we zo veilig mogelijk bij elkaar komen.

Omdat we hiermee het risico op besmetting niet 100% uitsluiten; wil ik je vragen om je alleen aan te melden voor onze vervolgretraites als dit risico aanvaardbaar voor je is – en je ook alleen aan te melden als je bereid bent om een (zelf) test te doen.

Lees in dit artikel over alle maatregelen die een Avond vol Aandacht verder corona proof maken én over de mogelijkheden online.