De prijs voor deze intensieve drie uur durende ochtend, middag of avond is €386,- inclusief 21 % BTW – of €445,- als je een AvA met Marije boekt.

In deze prijs zit – naast onze professionele begeleiding – inbegrepen: de huur van onze luxe, professionele ruimtes, allerlei lekkers en eindeloos veel thee.

Na jullie sessie krijgen jullie toegang tot een zorgvuldig vormgegeven online programma, waarin we jullie willen ondersteunen om je beoefening thuis levend te houden.

Ondernemers kunnen de kosten van een communicatiecursus of coaching sessie zoals deze bijna altijd opvoeren als bedrijfskosten. Als je de BTW (21%) kan aftrekken, dan stuur ik je een factuur o.v.v. ‘coaching’, waarvoor ik je volledige bedrijfsnaam en -adres nodig heb.

Verdienen jullie beneden modaal en is deze investering te groot voor jullie? Kom dan naar een ‘Taste of Tantra‘; een open dag aan het Centrum voor Tantra. Dit is een avontuurlijk programma waarin je ook kennis maakt met Tantra, maar dan in een groep.

Is dat een brug te ver en wil je toch privé les, neem dan contact met ons op over de mogelijkheden van een speciaal tarief.

Lees hier de algemene- & annuleringsvoorwaarden van Avond vol Aandacht. Deze zijn van toepassing op iedere schriftelijke of mondelinge afspraak.