Jullie krijgen drie uur privéles in Tantra – zoals we daar les in geven aan het Centrum voor Tantra. Dit is één van de meest gewaardeerde Tantra instituten van Europa. Jaarlijks geven we les aan duizenden studenten, vrijwel altijd in (grote) groepen vanaf ongeveer 30 personen. Ik geef binnen dit centrum o.a. vervolggroepen over adem en aanraking en ik ben ook co-trainer van onze tweejarige Tantra Training.

Mijn Avonden vol Aandacht vinden plaats in onze ruime, luxe, sfeervolle ruimte in Amsterdam Noord. Er is allerlei lekkers en eindeloos veel thee. Ik beloof je dat je je goed verzorgd zal weten.

Maar dit is natuurlijk op een bepaalde manier allemaal bijzaak. Want waar het om draait is dit: hebben jullie na een Avond vol Aandacht gekregen waar je voor kwam? Gezien de vele positieve reviews van deelnemers die de oefeningen thuis blijven gebruiken, lijkt dat wel zo.

Na jullie sessie ontvang je een link waarmee je je kan inschrijven voor een zorgvuldig vormgegeven online programma. Daarmee ondersteun ik je om je practice thuis levend te houden.

En: veel deelnemers laten we achteraf weten dat ze ook simpelweg een heel fijne en avontuurlijke tijd hebben gehad. Dat ze hebben genoten van de oefeningen en het frisse contact tussen elkaar en ons drieën. Alleen al dat: lang niet gek!