Jullie krijgen drie uur privéles in Tantra – zoals we daar les in geven aan het Centrum voor Tantra. Dit is één van de meest gewaardeerde Tantra instituten van Europa. Jaarlijks geven we les aan duizenden studenten. Naast mijn Avonden vol Aandacht geef ik binnen dit centrum vervolggroepen over adem en aanraking en ben ik co-trainer van onze tweejarige Tantra Training.

We werken in onze sfeervolle ruimte in Amsterdam Noord. Er is allerlei lekkers en eindeloos veel thee. Ik beloof je dat je je goed verzorgd zal weten.

Maar dit is natuurlijk op een bepaalde manier allemaal bijzaak. Want waar het om draait is dit: hebben jullie na een Avond vol Aandacht gekregen waar je voor kwam? Gezien de vele positieve reviews van deelnemers die de oefeningen met veel plezier thuis blijven gebruiken, lijkt dat wel zo.

Na jullie sessie ontvang je een link waarmee je je kan inschrijven voor een zorgvuldig vormgegeven online programma. Daarmee wil ik je ondersteunen om je practice thuis levend te houden.

En: veel deelnemers laten we achteraf weten dat ze ook simpelweg een heel fijne tijd hebben gehad. Dat ze hebben genoten van de oefeningen en het frisse contact tussen elkaar en ons drieën. Ook niet gek:-)