Aan een knapperend haardvuurtje in een honderden jaren oude boerderij in Normandië, nam ik samen met Jeroen Biegstraaten de negende aflevering van de Avond vol Aandacht podcast op.

Dit is de eerste aflevering waarin ik iemand te gast heb, en het leek me heel leuk en passend om daarvoor mijn eigen man te vragen :-) We geven namelijk al jaren samen les in Tantra. Eerst op het Centrum voor Tantra, nu in de vervolgtrainingen van Avond vol Aandacht. Het was een lief, openend gesprek over liefdesrelaties; iets waar we allebei een groot hart voor voelen.

Veel stellen ervaren na de initiële verliefdheidsperiode dat hun relatie iets nodig heeft. Als je verliefd bent, is er een enorm verlangen naar contact en een vanzelfsprekende interesse, maar dat verandert na verloop van tijd. Gelukkig maar: het is ook knap vermoeiend om alsmaar zo met die ander bezig te zijn. Er komt weer meer ruimte voor jezelf, maar soms betekent dat ook meer afstand, stilte, of juist geknetter – zoals bij ons.

Als er maar genoeg liefde is, kan je dit samen wel hebben… maar: hoe blijf je die eigenlijk goed voelen en voeden? Ook als de ander even niet je ideale partner is?

In deze episode spreekt Jeroen over een simpele ’techniek’ waardoor onze relatie enorm tot bloei is gekomen – en die je direct kunt toepassen in je leven.

Marije Oostindie | Avond vol Aandacht

In maart geven we weer onze tweedaagse relatietraining Goud. Daarin wijden we ons twee dagen lang aan jullie verbinding, plezier en de diepte waar jullie relatie tot bloei kan komen. Want:

Wat is er mooier dan deze tijd, waarin je zo wordt teruggeworpen op de relatie met je geliefde, aan te grijpen om die relatie verder te verdiepen?

Lees verder over GOUD

Beluister hier de podcast:

Of open ‘m rechtstreeks in Spotify.

Over onze relatietraining Goud

Veel stellen voelen dat hun relatie iets nodig heeft… maar wat precies? Als jullie blij werden van wat je leerde in een Avond vol Aandacht, dan zijn jullie van harte welkom in de tweedaagse live training ‘Goud’. Daarin leren we jullie een aantal waardevolle technieken die ons – in zeventien jaar stormachtig relateren – erg hebben geholpen om in contact te blijven. In eerste instantie met onszelf, en van daaruit met elkaar.

Nou klinkt dit allemaal een beetje serieus misschien, maar na een paar edities durven we wel te zeggen dat we ook veel plezier zullen hebben. Want ‘werken aan je relatie’ is verdiepend, verbindend, openend… en dan gaat ook de humor en de lichtheid weer stromen.

In de podcast vertellen we ook over de grote waarde van een aantal dagen lang samen oefenen en uithangen in een Tantrisch veld van gelijkgestemden. Hier kom je op een plek van verbinding waar je samen thuis niet zo snel aanbelandt. Maar waar je na de cursus wel weer op kunt ‘intappen’, telkens als jullie daar behoefte aan hebben.

Klik op de knop hieronder voor alle praktische informatie over deze training. Als je meer van ons nodig hebt, voel je alsjeblieft vrij om ons een mailtje te sturen via marije (at) avondvolaandacht.nl, dan plannen we eventueel een belafspraak in.

Vertel ons meer over GOUD