Goud

Tweedaagse training om je relatie te laten schitteren | 7 & 8 april | Amsterdam

HOE KAN JE VERLANGEN NAAR WAT JE AL HEBT?

Wat is er mooier dan deze tijd, waarin we zo werden teruggeworpen op de relatie met onze geliefde, aan te grijpen om die relatie verder te verrijken? Dat is wat we in deze tweedaagse training doen.

In een kleine groep krijg je veel persoonlijke aandacht en ruimte voor het Goud; de goedheid in jullie relatie.

Misschien ken je wel dat je aandacht zo makkelijk uit gaat naar de dingen die je anders wilt. Naar wat er niet goed gaat, naar wat er mist, naar waar de ander niet in huis heeft wat jij nodig hebt… Maar je zou nooit de shit van een relatie pikken als er niet óók heel veel goedheid zou zijn.

‘Goud’ ervaar je in het samenzijn met je geliefde als je je zowel vrij áls verbonden voelt. In deze tweedaagse rusten we je uit met nieuwe mogelijkheden en technieken om jullie relatie gloedvol te laten bloeien. We gaan delven, poetsen en genieten.

Dit lijkt ons heerlijk

Over het programma

Dag 1: Het delven van het Goud

Hoe kan je toch blijven samenwerken, óók als het lastig wordt? Hoe spreek je je uit over de dingen die je graag anders zou zien of juist heel erg waardeert in je relatie?

Deze eerste dag houden we ons bezig met het spreken van de Taal van de Liefde. Je leert verschillende manieren om samen te spreken, op zo’n manier dat je je dieper verbindt met je eigen ervaring. Dat geeft je de mogelijkheid om meer intimiteit te ervaren met je geliefde; een veilige basis van waaruit er meer ruimte komt voor de verbinding en de stroming tussen jullie.

Natuurlijk gaan we niet alleen maar leren, graven en poetsen deze dag. We gaan ook de perfectie, de schoonheid en de liefde vieren die er al is.
Jullie krijgen een opdracht mee naar huis om samen te doen ’s avonds.

Dag 2: Het schitteren van het Goud

Op de tweede dag van dit programma houden we ons bezig met het laten glanzen van om het goud. De ingrediënten voor glans zijn: plezier, spel en ontspanning. Genieten geeft je energie. Zonder die brandstof moet je relatie altijd maar veranderen, en die onrust dient je niet.

Deze dag spreken we de Taal van de Liefde zonder al te veel woorden. We kijken hoe we onszelf kunnen uitdrukken in beweging en aanraking – en hoe we onze adem kunnen gebruiken onszelf over geven aan onze vrije stroom…

We sluiten af met een Tantrisch ritueel, zodat jullie ontspannen en verbonden deze retraite afsluiten.

Waarom in een groep?

Alle oefeningen die we jullie bieden zal je samen doen met je partner. Je zal veel samen uithangen op een klein eilandje, in een zee met andere eilandjes.

Waarom zou je dit dan doen in een groep, vraag je jezelf misschien af? Het kan al een best spannend idee zijn om jezelf zo aan je eigen partner te laten zien, laat staan aan onbekende anderen.

De andere stellen zullen van jullie leren en zichzelf soms herkennen in jullie. En andersom: jullie leren van hen, en herkennen jezelf in wat zij zullen delen over hun contact. Zo heb je de beschikking over veel meer ‘leraren’ dan alleen wij twee.

Jeroen en ik hebben nog steeds contact met mensen uit onze allereerste Tantra week (in 2007!); daar zijn diepe vriendschappen ontstaan die ons leven zeer hebben verrijkt. We hopen dat je de andere mensen uit de groep zal ervaren als een groot cadeau.

Jezelf openen in een groep vraagt om een veilige bedding waarin alles wat er plaats vindt en wordt gezegd, vertrouwelijk blijft. Opname apparatuur, telefoons en camera’s hebben dan ook uiteraard geen plek in dit programma.

Voor wie?

Deze Tantra training is voor stellen die zoeken naar nieuwe manieren om hun relatie te verdiepen en te verstevigen. Jullie zullen in Goud zeven andere stellen ontmoeten in allerlei fases van hun leven.

Enige ervaring met lichaamswerk, meditatie en zelfonderzoek is een vereiste. Als jullie nooit eerder iets met Tantra deden, dan vragen we jullie om eerst een Avond vol Aandacht (privé introductie tot Tantra) te doen. Dat biedt de basis van waaruit we verder werken in Goud.

Als je eraan twijfelt of deze training geschikt voor jullie is, neem dan even contact met ons op via Jeroen of Marije @AvondvolAandacht.nl.

Praktische info

Investering: Deze training kost €697,- per koppel. Er is plek voor 9 stellen.
Deze prijs is inclusief koffie & thee, lekkers en twee keer een gezonde vegetarische lunch.*

Data: Je kan je inschrijven voor Goud op 13 & 14 januari (mogelijk nog 1 plek beschikbaar) en op 7 & 8 april. Je kunt je altijd op een wachtlijst laten plaatsen; mocht er onverhoopt een plekje vrijkomen, dan nemen we contact met jullie op.

Tijden: Beide dagen is het programma van 10:00 tot 17:00 uur (inloop vanaf 09:30). Jullie krijgen de eerste dag een opdracht mee naar huis om samen ’s avonds te doen – of op een ander moment, wanneer het wel binnen jullie mogelijkheden past.

Adres: Centrum voor Tantra, Amsterdam – Asterweg 20 G

Overnachten in de buurt? We raden je het stijlvolle en speelse Sir Adam Hotel aan, op 10 minuten loopafstand en prachtig gelegen aan het Ij.

Voorwaarden: Lees hier de annuleringsvoorwaarden.

*Heb je voedselallergieën? Stuur me een mailtje en ik zorg dat je toch lekker kunt eten.

Ja, wij geven ons op voor Goud
Privé les Tantra voor stellen Marije & Jeroen

Over ons:

Jeroen Biegstraaten was jarenlang business consultant voordat hij Tantra trainer werd bij het Centrum voor Tantra. Hij geeft nu les in Tantra en relatiecoaching voor Avond vol Aandacht en is daarnaast trainer bij het platform Mannenkracht.
Lees verder over Jeroen>

Samen met de andere twee mannen achter Mannenkracht schreef hij het boek ‘Het is Tijd Man‘ dat begin 2021 uitkwam bij Altamira.

Marije Oostindie werkt als trainer bij het Centrum voor Tantra, en geeft sinds 2014 Avonden vol Aandacht: speciaal voor stellen die privé kennis willen maken met Tantra. Hiernaast is ze kunstenares; kijk maar eens naar de site van Atelier Aandacht.
Lees verder over Marije>

Marije over Jeroen:

‘Jeroen is een echte mannenman. Zo op het eerste gezicht houdt hij van die typische mannendingen: zijn liefde voor Taekwondo en Heavy Metal met stip bovenaan. Toen ik hem in 2004 ontmoette, was ik verbaasd om te merken dat er ook een gevoelige, groothartige en soms ook kwetsbare ziel woont in dat grote, krachtige mannenlijf.

Samen Tantra beoefenen bracht die zo uiteenlopende kwaliteiten – de stevigheid én de gevoeligheid – verder aan het licht. Ik ben heel blij om te zien hoe Jeroen nu zijn pad vindt met het geven van trainingen speciaal voor mannen. In mijn Avonden vol Aandacht ontmoet ik veel mannen die ik het gun om eens te werken met Jeroen. Daarom ben ik heel blij dat hij ‘ja’ zei, toen ik hem vroeg of hij samen met mij deze tweedaagse vorm wil geven.’

Jeroen over Marije:

‘Lees vooral eerst even hierboven, dan snap je dat ik na een eerste date naar een Motörhead concert verkocht was. Dit prachtige, smalle meisje (hey, we waren jong!) dook vrolijk mee de meute zwetende, rockende mannenlijven in – en we hadden vette lol. Bleek ze ook gevoelig en geïnteresseerd in persoonlijke groei en de diepere lagen van het leven. Het was niet allemaal koek en ei; er was ook een hoop horten, botsen en knallende ruzie (dat ik een fiets zo hard op de grond kon smijten, midden op straat, wow). Maar we hadden voldoende verbinding en verlangen om samen te zijn, dat we in 2014 getrouwd zijn, en een pracht van een zoon kregen samen. Want hoe ook, we vinden elkaar altijd weer.

Waar ik bij Marije zo ontzettend van geniet is haar gevoel voor schoonheid, haar ongekende openheid (ik mag echt heel diep in haar hart kijken) en haar enorme toewijding aan een mooiere wereld. Dat doet ze met haar werk, maar vooral met haar hele hart. In al het bonken en vrijen voel ik me meer en meer een diamant die geslepen wordt door de kracht van onze relatie: de shit én de glorie.’

Wat deelnemers zeggen over Goud:

”We hebben genoten van deze tweedaagse met jullie.

We hebben het programma en de persoonlijke aandacht als een verrijking ervaren van onszelf en ons samenzijn.

Valerie en Jan

“Voor mij was Goud echt een eye-opener. 

Dingen die ‘normaal‘ complex en moeilijk aanvoelen en vast lijken te zitten,


worden ineens bespreekbaar en het meest normale wat er is.”
Arnold

“Wat een bijzondere dagen waren dit. Niet wetende dat we er zoveel moois uit zouden halen.

De veilige setting, de lieve mensen en de enorme rust die Marije en Jeroen samen creëren hebben voor mij echt een enorme doorbraak in het ademwerk opgeleverd. Dit gaat mij zoveel verder brengen in mijn ontwikkeling.

Ben enorm onder de indruk van de liefde, het vertrouwen en de warmte die we als groep ervaren hebben.”

Jos

“We hebben Goud ervaren als dagen van verbinding en delen; samen en met de andere mooie mensen die er waren.
Als een nog intenser en liefdevoller samen zijn.

Ik voelde mijn eigen kracht en de kracht die wij samen hebben.”

Peter

“Ik verbond me opnieuw met mijn lief, maar nu vanuit totale vrije wil.

Steeds onderzoekend, spelend, lachend, wankelend en dan weer krachtig.

Wat een Vrijheid.”

Irene

“Ook als het soms lastig was, konden we daarmee verder.

Jullie speelden feilloos in op de behoefte van de deelnemers.”

Valerie en Jan

‘Twee dagen bij je partner zijn en samen oefenen

zonder dat er iets hoeft,

is goud.’

Arnold
“Het Goud weekend was voor mij:
met jullie hulp naar bonnen
lol met m’n lief,
nieuwe inzichten,
en het ervaren van overgave (na een flinke portie weerstand).

En niet te vergeten: genieten van jullie kwaliteit en alle verwennerijen.
Kortom: Goud.”

Meike

“We hebben het echt goed gehad in Goud en veel geleerd.

Wij oefenen het dagelijks ritueel en dat brengt ons veel:

meer erkenning, begrip, zachtheid, openheid en bekrachtiging in onze eigen kwaliteiten.

Wat geven jullie veel zeg!”
Christel

“De opbouw van deze training was zo mooi en zorgvuldig; vol aandacht.

Ik kon er helemaal in mee.

Ik voelde de me oplossen in de liefde tussen ons en in mezelf.

Zo kan t zijn. Goddelijk.”

Irene

“Het samen zijn met andere stellen,

iets wat ik vooraf spannend vond,

voelt juist heel veilig aan.”

Arnold