Wat is er mooier dan deze tijd, waarin we zo worden teruggeworpen op de relatie met onze geliefde, aan te grijpen om die relatie verder te verrijken?

Op dit moment geldt een negatief advies voor werken buitenshuis en niet-essentiele reisbewegingen. Tegelijkertijd is het ons toegestaan om – met inachtneming van de voorzorgsmaatregelen – twee mensen per dag op bezoek te ontvangen. Nu doe ik dat niet thuis, maar in onze grote, goed geventileerde ruimte waar we zonder enige moeite voldoende afstand tot elkaar kunnen bewaren.

Er is heel veel ruimte in het pand waar de Avond vol Aandacht sessies en onze relatietraining Goud plaatsvinden. Normaal geven we daar groepen voor meer dan twintig deelnemers (en op een open dag zijn we inclusief staf zelfs met z’n 40-en!).

Als jullie (en ik) klachtenvrij zijn én bereid om alle voorzorgsmaatregelen strikt in acht te nemen, zijn jullie wat mij betreft ook in deze nieuwe lockdown van harte welkom om een Avond vol Aandacht privé introductie tot Tantra te boeken. Nog even alle maatregelen op een rijtje, laten we alledrie:

> Voor vertrek van huis onze handen goed wassen
> Bij aankomst opnieuw onze handen wassen
> Bij twijfel onze temperatuur opmeten en thuis blijven bij 38 + graden
> Elkaar geen hand geven maar buigen of zwaaien ter begroeting en afscheid
> 1,5 meter afstand bewaren tot elkaar.

De mogelijkheden bij corona klachten

Heb je klachten die kunnen wijzen op corona? In normale tijden zijn er volgens mijn algemene voorwaarden kosten verbonden aan het verzetten van een Avond vol Aandacht op korte termijn. Deze kosten dekken de huur van de ruimte, het vrijhouden van jullie niet-gebruikte tijdslot en de extra administratieve handelingen die dan nodig zijn.

Tot en met 19 januari schort ik deze kosten tijdelijk op, in het geval jullie je privé sessie moeten verzetten wegens corona (verschijnselen).

Bij een positieve uitslag – of wanneer er onvoldoende tijd is om te wachten op je testuitslag – kunnen we jullie Avond vol Aandacht eventueel ook omzetten naar een sessie via Zoom. We zijn dan niet fysiek in elkaars nabijheid, maar het voelt soms juist opvallend dichtbij. Het kan heel vertrouwd en waardevol zijn om de Tantrische oefeningen te doen vanuit huis.

Verder maken we van de nood een deugd met GLOED, ons nieuwe online programma. In deze Slaapkamer Retraite houden we ons twee dagen lang bezig met seksualiteit, speciaal voor stellen die al enige ervaring hebben met Tantra. Ik geef dit programma samen met mijn geliefde Jeroen. De eerste editie is op 27 & 28 december. Mail me als je interesse hebt, info volgt snel: marije@avondvolaandacht.nl.

Heb je vragen? Schroom niet om me te bellen, ik spreek je graag: 06-24620048
Liefs!
Marije