Juist nu, met het schaarse contact wat we hebben met elkaar, is het zoeken naar manieren om met elkaar in verbinding te gaan. Is een beter moment om aandacht te besteden aan je relatie dan nu, vroeg ik mij af?

De sessies die ik de afgelopen maanden heb gegeven, waren bijzonder fijn. Alsof ze extra waardevol werden. Het had iets heel luchtigs en vriendelijks om zo aandachtig en ontspannen samen te zijn – alleen op een net iets groter afstandje van elkaar.

Ik ben er inmiddels behoorlijk gewend aan geraakt om 1,5 meter afstand te laten bestaan tussen mezelf en anderen. Jullie waarschijnlijk ook.

En wat nog belangrijker is: er is heel veel ruimte in het pand waar de sessies plaatsvinden. Normaal geven we daar groepen voor meer dan twintig deelnemers; als we een open dag geven zijn we inclusief staf zelfs met z’n 40-en. Met z’n drieën hebben we een zee van ruimte om om elkaar heen te bewegen.

Kleine aanpassingen maken het verder corona-proof, bijvoorbeeld door thee te schenken uit je eigen thermoskan. Verder maak ik voor en na iedere sessie alle deurknoppen en andere veel aangeraakte oppervlaktes schoon.

Ik voel me fit. Wanneer dit ook voor jullie geldt, vertrouw ik er op dat we onze Avond vol Aandacht gewoon door kunnen laten gaan. Nog even alle maatregelen op een rijtje, laten we alle drie:

> Voor vertrek van huis onze handen goed wassen
> Bij twijfel onze temperatuur opmeten en thuis blijven bij 38 + graden
> Elkaar geen hand geven maar buigen ter begroeting en afscheid
> 1,5 meter afstand bewaren tot elkaar.

Verruimde annuleringsvoorwaarden
Ik heb mijn annuleringsvoorwaarden verruimd omdat ik me realiseerde me dat een verkoudheidje zomaar is opgepikt. Een snotneus was vóór corona geen reden om af te zeggen, maar nu wel. Daarom factureer ik je alleen de onkosten (€75) als je je afspraak binnen 48 uur moet verzetten vanwege verschijnselen die mogelijk corona gerelateerd zijn. Verzet je je afspraak 3 dagen (maar liever langer) van tevoren, dan kan ik de ruimte annuleren, doe ik geen inkopen en kost het je niets.

Avond vol Aandacht Online
Ik geef soms sessies via Zoom of Google Meet en dat bevalt heel goed. We zijn misschien niet fysiek in elkaars nabijheid, maar gek genoeg voelt het tot nu toe juist soms heel dichtbij. Het kan heel vertrouwd en veilig voelen om Tantrische oefeningen te doen vanuit huis.

We splitten één Avond vol Aandacht dan op in twee sessies van anderhalf uur. Het werkt heel mooi om die sessies op twee opeenvolgende dagen in te plannen. Tussendoor krijg je een opdracht mee om samen te beoefenen: zo creëer je je eigen Tantrische mini thuis-retraite.
Heb je vragen? Schroom niet om me te bellen, ik spreek je graag: 06-24620048
Liefs!
Marije