Spannend, Tantra!

Tantra heeft nogal een naam. Zelfs toen ik nog nooit echt iets over Tantra had gelezen of gehoord, was mijn eerste associatie onmiddellijk: SEKS.

En dat klopt – gedeeltelijk – ook. Tantra gaat over het héle leven. En seks is daar nou eenmaal onderdeel van. Of je het nou iedere dag doet, tien keer per jaar of helemaal nooit. Anders dan andere spirituele paden, sluiten we in Tantra seksualiteit dus in in onze beoefening.

Maar net zoals je niet de héle dag bezig bent met seks, zijn we dat in de beoefening van Tantra ook niet. Vrij zelden eigenlijk, als ik eerlijk ben. Heel soms doen we één van die echte seksuele beoefeningen, waarin je naakt bent en elkaar overal aan zou kunnen raken. Natuurlijk doe je alleen mee als je dat ook echt wil.

Wel zijn we in Tantra – in ongeveer alles wat we doen – bezig met het vergroten van onze seksuele energie. Die energie gebruik je niet alleen bij het vrijen; je hebt haar nodig bij alles wat je doet.

In Tantra kijken we hoe er wat meer van die energie door je lichaam kan stromen.
Want hoe meer energie je hebt, hoe stralender en rijker het leven wordt.

Meer weten?

Schrijf je dan in voor mijn gratis emailcursus over Tantra.
Zodat je er een beetje mee kan kennismaken, gewoon veilig thuis, vanuit je luie stoel.

Ja, stuur mij die Tantra oefeningen!

Wil je direct meer weten over Tantra? Lees dan eens hier mijn Tantra 101 of kijk bij de veelgestelde vragen over mijn privé sessies voor stellen.
Je kan me ook altijd mailen via marije [at] avondvolaandacht.nl als je vraag daar niet wordt beantwoord.

De setting van een Avond vol Aandacht - privé sessie Tantra voor geliefden

Over Marije Oostindie

In 2007 was ik drie jaar samen met mijn geliefde Jeroen, toen we een introductieweek deden bij het Centrum voor Tantra. Die overdonderende ervaring verrijkte alle aspecten van mijn leven.

Inmiddels ben ik als trainer verbonden aan dit prachtige instituut en geniet ik intens van de groepsretraites die ik er begeleid.

Vanuit deze plek krijg ik zo vaak de vraag ‘Kunnen wij ook privé kennismaken met Tantra?’, dat ik mijn Avonden vol Aandacht ben gaan geven; privé introducties tot Tantra voor stellen. Het is heel vervullend voor me om zo uitgebreid mijn aandacht te hebben bij twee mensen met oprechte interesse in zichzelf en in elkaar.

Liefs,
Marije