Meer intimiteit in je relatie

Vermoed je dat er meer mogelijk is in jullie relatie?
Meer avontuur, meer waarheid. Verbinding. Sensualiteit. Echtheid…

De beoefening van Tantra heeft mij veel van dit alles gebracht.

Waar te beginnen als je naar meer intimiteit verlangt? De groepsretraites van het Centrum voor Tantra, waar ik regelmatig als staflid te vinden ben, beveel ik je aan met heel mijn hart.

Maar veel stellen kunnen vanwege hun kleine kinderen niet zomaar een hele week weg. Anderen gruwelen van het idee van zo’n grote groep: die willen privé kennismaken met Tantra.

Daarom bied ik ‘Avonden vol Aandacht’ aan: privé introducties tot Tantra in Leeuwarden. Samen met je lief ontdek je in drie uur hoe je meer intimiteit en seksuele energie kunt toelaten in jullie relatie en in jullie leven.

Een groot cadeau aan jezelf en aan je geliefde.
Liefs, Minie

Wat is een Avond vol Aandacht?

In een Avond vol Aandacht maak je samen met je geliefde in drie uur kennis met de weldaad van Tantra, onder mijn privé begeleiding. Alles vindt plaats in een rustige, ontspannen setting: avontuurlijk én veilig. Jullie staan centraal en houden alsmaar de regie.

Je mag me alle vragen stellen die je ooit wilde vragen aan een Tantrika. Maar vooral gaan jullie veel zelf beoefenen. De oefeningen die ik aanbied, ondersteunen je om meer ontspanning, waarheid en diepte te ervaren in jullie contact.

Zo krijg je gereedschap in handen waarmee je ook thuis meer intimiteit en sensualiteit kunt ervaren.
Meer weten? Check dan hier de veelgestelde vragen.

Boek jullie Avond vol Aandacht

Over mij, Minie

Lange tijd was ik stewardess bij de KLM. Maar de Tantra retraite die ik volgde in 2013 zette mijn hele wereld op z’n kop. Ik ging een therapeutische opleiding doen en inmiddels heb ik mijn eigen praktijk als Lichaamsgericht Psychotherapeut, ook in Leeuwarden.

Sinds 2018 ben ik regelmatig als staflid (senior assistent) te vinden in de prachtige groepstrainingen van het Centrum voor Tantra. Toen Marije mij vroeg om Avonden vol Aandacht te gaan geven in Leeuwarden; korte introducties tot Tantra in de stijl van deze school, hoefde ik niet lang na te denken…

Lees verder over mij

Voor wie is een Avond vol Aandacht?

Om een Avond vol Aandacht te kunnen doen, heb je vooral interesse en nieuwsgierigheid nodig. Het programma is toegankelijk en interessant voor mensen mét en zonder ervaring met spiritualiteit of lichaamswerk. Nog nooit op een meditatiekussen gezeten? Van harte welkom!

Heb je al ervaring met Tantra, dan pas ik het programma eventueel aan op jullie vraag.

Je bent welkom als je elkaar al veertig jaar kent. En ook als je elkaar nog maar net twee maanden geleden hebt ontmoet. In beide gevallen kan de beoefening van Tantra jullie helpen om het contact met jezelf en je geliefde (m/v, m/m, v/v) te verdiepen.

Spreekt één van jullie geen Nederlands? Geen probleem om het in het Engels te doen!

Een afspraak maken?

Lees eerst alle praktische zaken rondom een Avond vol Aandacht door.

Als je direct een sessie wil inplannen, scroll dan verder naar onderen voor mijn online agenda, of boek via onze reserveringspagina. Direct na het maken van jullie boeking ontvang je alle praktische informatie per email in je inbox – waaronder het adres van mijn praktijk in Leeuwarden.

Als je vragen hebt of je vindt het gewoon fijn om me even te spreken, dan kan je me altijd even een berichtje sturen via minie @ avondvolaandacht.nl. Ik neem altijd binnen een paar dagen contact met je op.

Wil je eerst thuis iets proeven van Tantra, voordat je boekt? Download dan onze gratis partner oefening ‘Brandstof voor jullie relatie’ (25 min.)

Praktische informatie

In een Avond vol Aandacht maak je onder mijn privé begeleiding kennis met Tantra, samen met je geliefde. Drie uur lang ontvangen jullie mijn onverdeelde aandacht.

Ik ben als senior assistent verbonden aan het Centrum voor Tantra, waar we uitsluitend lesgeven aan (grote) groepen. Je krijgt les in Tantra zoals we dat in dit centrum beoefenen, maar dan privé. Als lichaamsgericht therapeut heb ik heel veel ervaring in het geven van persoonlijke begeleiding. Ik kan jullie helpen om meer van jullie samenzijn te genieten, én om door moeilijke processen heen te bewegen.

Een Avond vol Aandacht kost €386,- Lees hier wat je daar allemaal voor krijgt.
Je boekt en betaalt eenvoudig met Ideal via de online agenda hieronder.

Op je reservering zijn de volgende annuleringsvoorwaarden van toepassing.
Nog vragen? Bezoek de ‘Frequently Asked Questions’ pagina en aarzel niet om contact met me op te nemen als je meer wilt weten!

Ik wil meer weten, breng me naar de FAQ >>
fotografie: Maria Stijger Aramburu

Boek jullie sessie direct online

In de online agenda hiernaast kunnen jullie direct zien wanneer ik beschikbaar ben voor een privé introductie tot Tantra in Leeuwarden.

Klik op ‘boeking toevoegen’ en jullie plannen zelf jullie sessie met mij in. Direct na jullie boeking ontvangen jullie een automatische email met daarin alle informatie die jullie nodig hebben.

Ik zie er naar uit om jullie te ontmoeten!
Liefs,
Minie