LiefdesRitueel


30 mei 14-17 uur

In je eigen huis & live begeleiding via Zoom
Maximaal 25 stellen

Vanuit huis- en slaapkamers door heel Nederland komen we samen via Zoom om de liefde te vieren. Niet de romantische liefde, maar échte liefde.

Drie uur lang rozengeur en maneschijn – of welke andere waarheid er ook maar wakker wordt als jullie aandachtig en nieuwsgierig bij elkaar zijn.

In dit Tantrische ritueel onderzoek je hoe je samen kunt ontspannen én meer stroming toe kunt laten in jullie samenzijn. Een intieme ontmoeting met jezelf en met je partner.

Niks te fixen

We zijn graag samen met onze partner omdat we met hem of haar een heerlijke vervulling kunnen ervaren. We voelen elkaar goed aan, we voelen ons veilig en geliefd bij elkaar, we begrijpen elkaar zonder woorden.

En dan zijn er ook die andere 364 dagen in het jaar, waarin de klok tikt, de afwas zich opstapelt in een gelijk tempo met de wederzijdse irritaties, en jullie juist ver van elkaar verwijderd voelen. Zelfs soms voelt je partner als een totale vreemde voor je.
Heb je daar nou ja tegen gezegd?

Dit hoort allemaal bij een liefdesrelatie.

We nodigen je van harte uit om samen met ons de liefde te vieren, met al z’n schoonheid en lastigheden. Je hoeft tijdens deze intieme reis nergens heen en nergens vandaan.

Er hoeft niks gefixt – alleen de liefde telt.

Wij zijn erbij! >>

Voor wie?

Dit ritueel is een nieuw avontuur dat aansluit op wat jullie hebben beoefend in een Avond vol Aandacht. Het zal jullie ondersteunen om je Tantrische beoefening thuis levend te houden, juist door de setting in je eigen huis. ‘Heel fijn om zo in het dagelijks leven te beoefenen en tijd te maken om te vertragen samen!’ merkte een stel op dat al meer dan een decennium Tantra beoefent.

Als Tantra, mediteren of bewustzijnswerk nou helemaal nieuw voor je is, dan is kennismaken via Zoom waarschijnlijk niet de beste optie. We zullen in de korte tijd die we samen doorbrengen op dit online platform niet in staat zijn om jullie persoonlijk te begeleiden. Twijfel je of het wat voor jullie is? Schrijf je dan hier in voor Marije’s gratis mini Tantra cursus met oefeningen voor thuis. Werkt dat voor jullie, dan kan je je met een gerust hart inschrijven.

Praktische Informatie

Het LiefdesRitueel is een verassing, maar jullie kunnen erop rekenen dat je met jezelf en elkaar op frisse, aandachtige manier de ware liefde zullen vieren. Jullie doen dit ritueel in jullie eigen slaap- of woonkamer. Op gepaste momenten zullen wij jullie niet zien en jullie ons niet, zodat je de oefeningen kunt doen in de intimiteit en veiligheid van je eigen ruimte.

De prijs voor dit drie uur durende programma is €59 voor jullie samen.

We beginnen 30 mei om 14:00 en het eindigt om 17:00 uur.
Jullie kunnen vanaf 13:45 inloggen.

Alle informatie die je verder nodig hebt, vind je in de PDF waarvoor je direct na je aanmelding een link ontvangt. Je betaalt eenvoudig en veilig via Ideal.

Wij schrijven ons in voor het LiefdesRitueel
Klik hier om je op te geven

‘Dat we samen op onze eigen plek en in onze eigen sfeer de oefeningen konden doen, was van grote waarde.’

Marieke

‘Jullie bezitten krachtige eigenschappen om een vertrouwde bedding te creëren zo via een scherm!’

Sanne
‘Het was fantastisch. Fijn om met jou en Jeroen onze Valentijn te delen. Wij zijn fan!’
Karen

‘Wij hebben een fantastische middag gehad met jullie!’

Alida

‘Heel fijn om een middag te vertragen’

Jerom

‘Het was heel fijn! Rozegeur en gifgroen waren er beiden, haha, I love it!’

Geri

‘Heerlijk. Nog lang samen nagenoten en gedeeld – elkaar echt weer ontmoet en leren kennen.’

Hilde

‘Deze workshop gaf ons de gelegenheid te voelen wat we zo fijn vinden in de ander. De vertraging, de zorgvuldigheid, de nabijheid en online afstand waren daarin zeer behulpzaam.’

Hilde

Over ons

Jeroen Biegstraaten was jarenlang business consultant voordat hij tantra ging bestuderen bij het Centrum voor Tantra in Amsterdam. Het greep hem zo dat hij het hele curriculum doorliep, zijn leraren ging assisteren en uiteindelijk zelf les gaf. Gaandeweg verschoof zijn interesse naar het werken met vooral mannen. Dus sloot hij zich aan bij het frisse platform Mannenkracht. Begin ’21 kwam hun boek uit: ‘Het is Tijd Man’, bij Altamira.

Marije Oostindie werkt als trainer bij het Centrum voor Tantra en geeft sinds een jaar of zes Avonden vol Aandacht: speciaal voor stellen die privé kennis willen maken met Tantra. Daarnaast is ze kunstenares. Haar schilderijen hangen nauw samen met haar Tantrische praktijk en beoefening. Kijk maar eens naar haar werk op Atelier Aandacht.

Klik hier om je in te schrijven voor ons ritueel

Geen mail ontvangen?
Kijk dan tussen je spam of neem contact met me op via marije [at] avondvolaandacht.nl of 06-24620048.

Annuleren: na je aanmelding heb je drie dagen bedenktijd. Heb je in een vlaag van verstandsverbijstering een vergissing gemaakt? Stuur me een mailtje en ik stort het bedrag direct aan je terug; opgaaf van reden niet nodig.

Komt er toch onverhoopt iets tussen waardoor jullie er niet bij kunnen zijn? Tot twee weken voorafgaand aan dit programma kan je eenmalig kosteloos verzetten naar een volgende datum waarop we dit ritueel zullen aanbieden.