Hoe ik les ging geven in Tantra

Op mijn 24e had ik al twee langere relaties achter de rug: één van drie en één van vijf jaar. In beide had ik na verloop van tijd geen zin meer in seks. Terwijl ik wél van mijn geliefde hield.

Lag het aan mij? In de korte periodes waarin ik vrijgezel was, voelde ik me een volop seksueel wezen. Mijn seks was zeker niet stuk.

Lees verder over Marije >>>
Marije Oostindie, Avond vol Aandacht - foto: Foppe Schut

Wat je Aandacht geeft groeit…

Met veel liefde deel ik de twee getalenteerde mensen hieronder met al mijn Avond vol Aandacht relaties. Met Martine erbij kan je nu ook jullie privé sessie boeken in het weekend. En samen met mijn geliefde Jeroen bied ik vervolgprogramma’s aan waarin jullie je verder kunnen verdiepen in Tantra.

Jeroen Biegstraaten, tantra trainer

Jeroen Biegstraaten

Jeroen, mijn geliefde sinds 2004, kan je onder andere ontmoeten in onze online slaapkamerretraite Gloed en in onze relatietraining Goud.

Jeroen is coach, trainer bij het platform Mannenkracht en co-auteur van het boek ‘Het is Tijd Man‘. Daarvoor was hij jarenlang trainer aan het Centrum voor Tantra en businesscoach.

Als coach helpt hij je om frisse nieuwe ruimte te maken voor zowel de goede als de lastige dingen in je leven en in je relatie(s).

Lees verder over Jeroen >>>

Martine Boerstra

Martine is al meer dan tien jaar een goede vriendin van me én we zijn collega’s bij het Centrum voor Tantra. Lucky me!

Ze nam al jaren regelmatig Avonden vol Aandacht van me over als mijn agenda de vraag niet meer aankon. Ik kreeg daarna altijd juichende mails van de stellen die een sessie bij haar deden.

Daarom ben ik trots en dankbaar dat ze die vanaf begin 2021 structureel AvA’s aanbiedt in de weekenden. Je boekt jullie privé sessie met haar eenvoudig zelf in via onze online agenda.

Lees verder over Martine >>>