Over Martine Boerstra

Al jong was ik op zoek naar écht contact, en – verlegen als ik was – vond ik die in eerste instantie via muziek. Ik speel klassiek piano vanaf m’n vijfde. Dat bleek mijn hele jeugd de beste manier om sensitief contact te maken met de wereld om me heen.

Ik groeide op in een dorp in Drenthe. Zodra ik het gymnasium daar had afgerond sloeg ik m’n vleugels uit en trok ik de wijde wereld in op zoek naar meer bewustzijn en spiritualiteit. Ik belandde onder andere bij een Quechua Indianenstam in Zuid-Amerika en heb daar – heel indrukwekkend! – een jaar lang gewoond.

Terug in Nederland begaf ik me vanuit datzelfde verlangen al snel in het oerwoud van de westerse Tantra…

Mijn pad langs muziek en Tantra

Gaandeweg leerde ik in ‘Tantraland’ het kaf van het koren te scheiden en kwam ik terecht bij het Centrum voor Tantra. Daar ben ik sinds 2008 aan verbonden; ik heb er vele retraites gevolgd, geassisteerd en nu werk ik er als trainer en musicus.

Mijn liefde voor muziek zette zich voort in mijn opleiding: ik studeerde klassieke piano en zang aan het Sweelinck Conservatorium Amsterdam. Daarna volgde ik verschillende opleidingen op het gebied van danstherapie en massage. Ik ontwikkelde meer en meer de taal van het hart. Ik verdiepte me verder in vele seminars, workshops en trainingen; iedere (internationale) guru die bereikbaar was voor me checkte ik uit.

Inmiddels is er een wonderlijke mix ontstaan van dit alles. Of ik nou lesgeef in groepen, aan individuen of aan stellen: altijd is mijn liefde voor écht contact leidend.

Hoe mooi om dat nu ook te doen voor Avond vol Aandacht!

Boek een sessie met Martine >>>

Eerst kennismaken?

Twijfelen jullie of een Avond vol Aandacht iets voor jullie is?

Wees van harte welkom om me te mailen via martine @ avondvolaandacht.nl of om me te appen via 06-33885000
Ik kan niet altijd direct opnemen of antwoorden, maar meestal neem ik binnen twee dagen contact met je op.