Over Martine

‘Lieve Martine, onze sessie met jou was vol warmte en geborgenheid. Het bracht ons een bijzondere ervaring én tools om in ons dagelijks leven te gebruiken. Wij zijn je dankbaar voor alle nieuwe inzichten en dat je – al was het voor even -ons levenspad deelde.’ 

– Nicole en Jack

Al jong was ik op zoek naar écht contact. Dat werd een rode draad in mijn leven, en in eerste instantie vond ik die via muziek. Vanaf m’n vijfde speel ik piano en dat bleek een mooie manier om vanuit m’n ziel écht contact te kunnen maken met de mensen om me heen.

Maar het was niet vervullend genoeg en zodra ik kon sloeg ik m’n vleugels uit. Ik trok de wijde wereld in: op zoek naar meer bewustzijn en spiritualiteit. Ik belandde onder andere bij een Indianenstam in Zuid-Amerika en heb me een jaar lang ondergedompeld in hun cultuur en wijsheid.

Terug in Nederland ontwikkelde ik meer en meer de taal van het hart: ik volgde een aantal opleidingen op het gebied van muziek, dans en massage. Tijdens mijn zoektocht naar vervulling belandde ik vervolgens in het oerwoud van de westerse Tantra.

Gaandeweg leerde ik daar het kaf van het koren te scheiden en kwam ik terecht bij het Centrum voor Tantra. Daar ben ik sinds 2008 aan verbonden als trainer en musicus. Eindelijk vond ik vervullende antwoorden!

Liefde

Op m’n 28e stierf mijn grote liefde…
En meer dan ooit besefte ik dat het leven dáár echt over gaat: Liefde.

Als mijn hart ‘aan’ staat, dan staat de rest van mij ook aan (en gaat de ander vaak ook ‘aan’:-). Maar als m’n hart dicht zit, dan is het leven eigenlijk niet echt de moeite waard.

Ik ken zowel intense periodes van in een liefdesrelatie zijn, als van single zijn. Beiden hebben hun schoonheid en beiden kennen hun uitdagingen. Eigenlijk spelen we in elke liefdesrelatie met vuur: onze diepste verlangens, én onze diepste wonden komen alsmaar aan de oppervlakte.

Voor mij was het goud waard om tools te vinden om met dit vuur om te leren gaan. Tantra tools; eenvoudige manieren om je dieper te verbinden. Om je hart te openen, om je seksuele energie te laten stromen. Om eerlijk, authentiek en nieuwsgierig te kunnen zijn. Om te durven vertragen, met compassie en speelsheid.

De lessen die ik heb geleerd, hebben me mild en krachtig gemaakt.
Ik neem jullie graag mee op dit bijzondere pad!
Dus weet je welkom. In liefde,
Martine
Boek een sessie met Martine
Martine Boerstra

Opleiding & ervaring:

1978 – 1984  Gymnasium Emmen
1984 – 1985  Leven bij Quechua Indianen
1985 – 1990  Conservatorium Amsterdam 
1990 – 2000  Opleidingen dans en massage
2000 – 2022  Diverse bewustzijnstrainingen

2000  Eerste kennismaking met Tantra
2008  Mantra leraar bij Centrum voor Tantra
2015  Tantra leraar bij Centrum voor Tantra

Eerst kennismaken?

Twijfelen jullie of een Avond vol Aandacht iets voor jullie is? Wees van harte welkom om me te mailen via martine @ avondvolaandacht.nl of om me te appen via 06-33885000. Ik kan soms niet direct opnemen of antwoorden, maar ik neem vrijwel altijd binnen twee werkdagen contact met je op.