Over mijn coaching sessies

Het inhoudelijke gekibbel blijft buiten de deur en maakt plaats voor kwetsbaarheid, met de billen bloot, onze ware zelf laten zien.”

Net als de meeste mensen met een relatie, heb ik een perfecte partner uitgekozen. Want naast alle liefde en schoonheid die Jeroen in mij wakker maakt, triggert hij ook onvermijdelijk mijn oude, ongeheelde wonden. Als lastige gevoelens de overhand krijgen, is de liefde en vriendschap soms maar moeilijk voelbaar.

Als dit jullie ook wel eens overkomt, zou je zomaar kunnen denken dat er iets niet helemaal goed is met jullie relatie.

Maar: iedere goede relatie gaat door lastige of uitdagende periodes heen. In Tantra denken we dan niet dat er iets misgaat. We zien het juist als een bijzondere mogelijkheid tot groei en heling.

In mijn coaching sessies krijg je tijd en steun om te onderzoeken wat er precies in je wordt aangeraakt in jullie samenzijn. Ik heb niet alleen aandacht voor de lastige dingen tussen jullie; het is ook heel kostbaar om tijd te nemen voor alle goedheid, rijkdom en liefde in jullie contact. Daardoor kan die zich nog verder verdiepen.

Je kan deze sessies boeken ‘met jezelf’ of samen met je partner. Je kunt ze online doen, of in mijn studio in Amsterdam centrum/oost. Jullie kunnen deze sessie ook boeken naar aanleiding van jullie vragen over seksualiteit en intimiteit.

Op je bank of aan de keukentafel

Ik werk voor deze sessies regelmatig via Zoom, en dat heeft – behalve dat niemand hoeft te reizen om deze sessie te kunnen doen – nog een groot voordeel: jullie zijn thuis, in je eigen, vertrouwde omgeving. Die veiligheid werkt vaak heel openend. Jullie kunnen er ook voor kiezen om af te spreken in Amsterdam.

Jullie plannen zelf jullie sessie in via mijn online agenda hiernaast. Daarna ontvang je direct een bevestiging in je inbox met verdere praktische informatie. Ik zie er naar uit om met jou/jullie te werken.

” Tijdens deze sessies is het zo veilig dat we ons aan elkaar kunnen laten zien in onze diepste essentie. We ervaren de kern van onze liefde en kunnen we elkaar weer zien, horen en voelen. Dit nemen we elke dag mee in onze relatie.”

Marije, Avond vol Aandacht

Praktische informatie:

Mijn coaching sessies duren 5 kwartier en kosten €125,- inclusief BTW.

Ze zijn vooral bedoeld voor de stellen die eerder een Avond vol Aandacht deden of op een andere manier ervaring hebben opgedaan met Tantra of ander bewustzijns- en lichaamswerk. Je kan ook een sessie boeken alleen voor jezelf. Online, of in mijn studio in Amsterdam oost/centrum.

Je boekt eenvoudig via mijn agenda hieronder. Na je boeking ontvang je direct een bevestiging met praktische informatie in je inbox.

Boek jullie Coaching:

Beluister mijn podcast

De beoefening van Tantra helpt je om aanwezig te blijven, terwijl je jezelf zo veel mogelijk waar laat zijn; intiem met jezelf. Tijdens de afwas, als je je kinderen naar bed brengt, als je ruzie maakt én als je vrijt.

In de Avond vol Aandacht podcast spreek ik over alles wat je tegenkomt in het dagelijks leven als ‘Tantrische’ geliefden.

Over Avond vol Aandacht

Ik (Marije) werk als trainer bij het Centrum voor Tantra, waar ik Tantra retraites begeleid die een hele week duren. Die retraites zijn prachtig en ik hou er van!

Maar het is voor veel mensen niet haalbaar om een hele week weg van huis te zijn; zeker niet als je samen met je partner wil beoefenen en een gezin hebt met kleine kinderen. Andere mensen gruwelen bij het idee om aan Tantra te beginnen in een grote groep. Daarom geef ik sinds 2014 Avonden vol Aandacht: speciaal voor stellen die privé kennis willen maken met Tantra.

Daarna kunnen jullie terecht in één van de korte vervolgtrainingen in kleine groepjes, die ik geef samen met mijn geliefde Jeroen.