Plan zelf jullie privé sessie in

Zijn jullie toe aan een volgende stap in jullie relatie? Voor veel stellen betekent een Avond vol Aandacht een avontuurlijk en ontspannen nieuw begin in hun samenzijn. Zeker in deze tijd, waarin je zo terug geworpen bent op het contact met je geliefde.

Je reserveert jullie sessie direct en eenvoudig online via de agenda’s hiernaast. Stuur ons een mailtje als de aangeboden tijden je net niet uitkomen; soms kunnen we wat schuiven.

Met wie? Komen jullie naar Amsterdam dan is jullie sessie met Martine (in Noord) of met Marije (nabij Tropenmuseum). Klik op het tijdvak van jullie keuze en je ziet direct met wie deze sessie is. Komen jullie naar Leeuwarden? Dan is jullie sessie met Minie. Woon je in het oosten van het land, dan kan je voor een privé Tantra sessie terecht bij Adinda, in Eefde (vlakbij Zutphen)

Waar? Je ontvangt direct na jullie boeking een email met het exacte adres. Check je spam als je ‘m niet in je inbox treft!

Check: Bij jullie boeking ga je akkoord met onze voorwaarden.

Nog vragen? Check de FAQ of neem contact op met degene bij wie jullie een sessie overwegen.

Liefs,
Marije, Martine, Minie & Adinda

Boek jullie sessie nabij Zutphen:

Boek jullie sessie in Amsterdam:

Boek jullie sessie in Leeuwarden:

Relatie coaching met Marije

relatie coach Marije Oostindie

Net als de meeste mensen met een relatie, heb ik een perfecte partner uitgekozen. Want naast alle liefde en schoonheid die Jeroen in mij wakker maakt, triggert hij ook onvermijdelijk mijn oude, ongeheelde wonden. Als lastige gevoelens de overhand krijgen, is de liefde en vriendschap soms maar moeilijk voelbaar. Als dit jullie ook wel eens overkomt, zou je zomaar kunnen denken dat er iets niet helemaal goed is met jullie relatie.

Iedere goede relatie gaat door zulke periodes heen. In Tantra denken we dan niet dat er iets misgaat: we zien het juist als een bijzondere mogelijkheid tot groei en heling.

In mijn relatiesessies (via Zoom of live in Amsterdam) krijgen jullie allebei tijd en steun om te onderzoeken wat er precies in je wordt aangeraakt in jullie samenzijn. Hierdoor ga je waarschijnlijk meer helderheid, stroming en heelheid ervaren in jezelf – en daarmee ook in je relatie.

Ik heb niet alleen aandacht voor de lastige dingen tussen jullie: het is ook heel kostbaar om tijd te nemen voor alle goedheid, rijkdom en liefde in jullie contact. Daardoor kan die zich nog verder verdiepen.

Mijn relatie coaching sessies duren 5 kwartier en kosten €125,- inclusief BTW. Ze zijn vooral bedoeld voor de stellen die eerder een Avond vol Aandacht deden of op een andere manier ervaring hebben opgedaan met Tantra of ander bewustzijnswerk. Jullie plannen zelf jullie sessie in via mijn online agenda.

Boek jullie relatie coaching sessie

Verder met Tantra?

In een Avond vol Aandacht dip je je teen in de enorme oceaan van Tantra. Veel stellen ervaren het als een bijzonder rijke en leerzame tijd, die drie uur onder begeleiding van jullie privé Tantra lerares.

Willen jullie meer? Samen met mijn geliefde Jeroen, die ook Tantra leraar is, bied ik een aantal vervolgtrainingen aan. We werken in intieme groepen, met mensen die – net als jullie – interesse hebben om zichzelf en elkaar dieper te leren kennen. Je doet alle oefeningen samen met je eigen partner.

Lees verder over onze vervolgretraites
Privé les Tantra voor stellen Marije & Jeroen