Plan zelf jullie privé sessie in

Reserveer jullie Avond vol Aandacht direct en eenvoudig online via deze agenda. Bij jullie boeking ga je akkoord met de annuleringsvoorwaarden. Ook tijdens deze nieuwe lockdown kunnen jullie een AvA doen samen. Hier lees je hoe.

In het weekend?

Als jullie je AvA inplannen in het weekend, dan zal mijn goede vriendin Martine Boerstra jullie begeleiden. Zij is ook trainer aan het Centrum voor Tantra, net als ik. Je betaalt een kleine weekendtoeslag.

Praktische info

We werken in een prachtige ruimte in Amsterdam Noord. Je ontvangt direct na je boeking een mail met alle praktische informatie. Soms komt die in de spambox terecht; het helpt als je marije@avondvolaandacht.nl toevoegt aan je adresboek.

Vragen waar je geen antwoord op vindt in de FAQ? Geen match met jullie agenda? Mail of bel me (marije [at] avondvolaandacht.nl / 06-24620048) en ik kijk met je mee. Martine bereik je via 06-33885000.

We zien er naar uit om met jullie te werken,
Liefs,
Marije & Martine

Jeroen & Marije, Avond vol Aandacht

Verder met Tantra?

In een Avond vol Aandacht dip je je teen in de enorme oceaan van Tantra. Veel mensen ervaren het als een bijzonder rijke en leerzame tijd, die drie uur daar in Amsterdam Noord.

Willen jullie meer? Samen met mijn geliefde Jeroen, die ook jarenlang lesgaf aan het Centrum voor Tantra, bied ik een aantal vervolgtrainingen aan. In intieme groepen, met mensen die – net als jullie – interesse hebben om zichzelf en elkaar dieper te leren kennen.

Klik hier om meer te lezen over onze vervolgretraites