Verder na jullie Avond vol Aandacht

Tijdens een Avond vol Aandacht maak je kennis met een aantal belangrijke elementen van Tantra. Je dipt als het ware je teen in het water… van een enorme oceaan.

Misschien is het je bevallen wat je hebt ervaren tijdens onze drie uur samen, en smaakt het naar meer. Dan is het vast fijn voor je om te weten dat het pad van Tantra eindeloos is. Je kan het je hele leven lang beoefenen om meer verbinding te ervaren met jezelf, met anderen en de wereld om je heen.

Hieronder vertel ik je hoe je verder kan met Tantra bij mij. Of liever: bij ons. Want in het meeste vervolgaanbod zal je ook Jeroen tegenkomen: mijn geliefde sinds 2004, auteur, trainer voor mannengroepen en Tantra leraar.

Wij wensen jullie een rijk vervolg toe.
Liefs,
Marije

Privé les Tantra voor stellen Marije & Jeroen

GOUD – live relatie training

Twee dagen in Amsterdam, in een intieme groep van 8 stellen

‘Goud’ ervaar je in het samenzijn met je geliefde als je je zowel vrij áls verbonden voelt.

Misschien ken je wel dat je aandacht zo makkelijk uit gaat naar de dingen die je anders wilt. Naar wat er niet goed gaat, naar wat er mist, naar waar de ander niet in huis heeft wat jij nodig hebt…

Maar je zou nooit de shit van een relatie pikken als er niet óók heel veel goedheid zou zijn. In deze training rusten we jullie uit met nieuwe mogelijkheden en technieken om jullie relatie gloedvol te laten bloeien.

Lees verder over Goud

‘A Meeting of Two Oceans’

Samen bloeien in Seks – van maart tot juli ’23

Ons vervolg op het vervolg. In een intieme groep van maximaal 8 stellen duiken we voor langere tijd de diepte in, over een onderwerp dat ons heel dierbaar is.

Er zijn maar weinig gebieden in ons leven waar we zulke tegenstrijdige ervaringen opdoen. Seks kan een plek van passie en verbinding zijn, waar je totale vrijheid en extase ervaart. Maar het kan ook een schrale, pijnlijke plek zijn, waar je je gewond of schaamtevol doorheen sleept.

Gelukkig is er ook op dit gebied veel heling en groei mogelijk, waardoor je (nog meer) kunt genieten van vrijen. Er is zó veel over te leren!

Vertel ons meer!
Dakini dagen

Dakini Dagen

Voor Vrije Vrouwen; iedere 6 tot 8 weken

Soms biedt een veld van alleen vrouwen je de veiligheid om je te openen en nieuwe dieptes in jezelf te leren kennen.

In de Dakini Dagen wijden we ons aan het vrijer laten stromen van onze sensuele energie. We onderzoeken ook wat je vrijheid en stroming precies beperkt.

Zo geeft deze middag je niet alleen een mooie ervaring, maar kan je hopelijk ook werkelijk meer vrijheid ervaren in je dagelijks leven: in je gezin, op je werk, met je geliefde, met vriend(inn)en.

Wie blijk jij te zijn, als je je niet meer aanpast?

Dit wil ik!

Een Tantrisch LiefdesRitueel

Een tweede privé sessie

Is een groep niets voor jullie? In dit LiefdesRitueel beweeg je steeds dichter naar elkaar toe…. terwijl je diep in contact blijft met jezelf.

Door alle tijd te nemen en je aandacht alsmaar bij de sensaties in je lichaam te brengen, kan er een heel nieuwe vorm van contact ontstaan. Contact waarvoor je niets hoeft te doen.

Wil je dit ritueel doen? Je boekt dit – net als jullie eerste Avond vol Aandacht – eenvoudig via onze online agenda. Stuur ons aansluitend een mailtje met daarin een korte update over de thema’s die nu spelen in jullie relatie.

Ga naar de online agenda

Voluit – Voor vrije mannen

Intimiteit en seksualiteit gaan stromen door polariteit tussen partners. Veel mannen zijn daarin op zoek naar antwoorden. Wat betekent het om een man te zijn?. Hoe vind je de fijne balans tussen stoer en kwetsbaar? Hoe gaan stevig en liefdevol hand in hand?

Wil je weten waar je energie zit? Hoe je met je mannelijke vuur kunt zijn? Hoe je er 100% voor je partner kunt zijn? Terwijl je ook leert hoe je jouw behoefte en verlangens helder zegt? Kortom, weten hoe het is om een man te zijn? Jeroen geeft bij zijn andere organisatie -Mannenkracht- trainingen waarin je van je verleden als man, via het heden, naar een bloeiende toekomst groeit.

Lees verder over Voluit

Relatie Coaching met Marije

Je relatie als plek voor groei en heling

Iedere goede relatie gaat door lastige of uitdagende periodes heen. In Tantra denken we dan niet dat er iets misgaat. We zien het juist als een bijzondere mogelijkheid tot groei en heling.

In mijn relatie coaching sessies via Zoom krijgen jullie allebei tijd en steun om te onderzoeken wat er precies in je wordt aangeraakt in jullie samenzijn.

Als jullie allebei je eigen kleur mogen aannemen in jullie samenzijn, is de kans groot dat je meer helderheid, stroming en heelheid gaat ervaren. Met jezelf én in jullie samenzijn.

Lees verder en boek jullie sessie