Verder na jullie Avond vol Aandacht

Tijdens een Avond vol Aandacht maak je kennis met een aantal belangrijke elementen van Tantra. Je dipt als het ware je teen in het water… van een enorme oceaan.

Misschien is het je bevallen wat je hebt ervaren tijdens onze drie uur samen, en smaakt het naar meer. Dan is het vast fijn voor je om te weten dat het pad van Tantra eindeloos is. Je kan het je hele leven lang beoefenen om meer verbinding te ervaren met jezelf, met anderen en de wereld om je heen.

Hieronder vertel ik je hoe je verder kan bij mij. Of liever: bij ons. Want in het meeste vervolgaanbod zal je ook Jeroen tegenkomen: mijn geliefde sinds 2004 én ook Tantra leraar.

Wij wensen jullie een rijk vervolg toe.
Liefs,
Marije

Jeroen & Marije, Avond vol Aandacht

GLOED – Slaapkamer Retraite

Twee dagen training via Zoom, intieme groep van max 10 stellen

Er zijn weinig woorden die zó veel in ons oproepen als seks. Wat een heerlijk, spannend en avontuurlijk onderwerp om mee bezig te zijn! Maar ook pijnlijk, frustrerend, verwarrend, beangstigend. In veel relaties loopt het na verloop van tijd stroef door, of zelfs helemaal stuk op onvervullende seksualiteit.

We horen mensen zeggen: ‘Seks hoort toch vanzelf te gaan?’ Als je écht voor elkaar bestemd bent, dan stroomt de seks vanzelf – dat is het idee. Niet zo vreemd. Want wat hebben we nou echt geleerd over seks?

Lees verder over Gloed

GOUD – live relatie training

Twee dagen in Amsterdam, in een intieme groep van 6-8 stellen

‘Goud’ ervaar je in het samenzijn met je geliefde als je je zowel vrij áls verbonden voelt.

Misschien ken je wel dat je aandacht zo makkelijk uit gaat naar de dingen die je anders wilt. Naar wat er niet goed gaat, naar wat er mist, naar waar de ander niet in huis heeft wat jij nodig hebt…

Maar je zou nooit de shit van een relatie pikken als er niet óók heel veel goedheid zou zijn. In deze training rusten we jullie uit met nieuwe mogelijkheden en technieken om jullie relatie gloedvol te laten bloeien.

Lees verder over Goud

Verder met Avonden vol Aandacht

Een programma op maat

In een tweede of derde Avond vol Aandacht gaan we dieper in op belangrijke thema’s in Tantra, zoals verlangens, aanraking en intieme communicatie. Hoe raak je elkaar aan terwijl je ook goed blijft luisteren naar jezelf? Hoe breng je je verlangens en je grenzen in contact met je geliefde?

Wil je opnieuw een Avond vol Aandacht doen samen, neem dan altijd even contact met me op na jullie boeking (marije@avondvolaandacht.nl / 06-24620048)
Fijn om elkaar even te spreken over wat er heeft gewerkt voor jullie, de eerste keer.
Met veel plezier pas ik het programma aan op jullie vraag.

Ga naar de online agenda
Jeroen Biegstraaten ©Foppe-Schut

Of privé relatiecoaching

Je eigen kleur belichamen in jullie relatie

Hoe kan je vrij zijn in je relatie én verbonden? Voor een krachtige relatie is het belangrijk dat beide partners hun waarheid in contact brengen. Jeroen ondersteunt jullie om zowel de lastige dingen als het goede op tafel te leggen – op een manier die de ander ook kan horen. Door ruimte te maken voor beide, kunnen jullie samen groeien en rijpen.

Interesse? De relatiecoachingsessies met Jeroen vinden plaats op donderdag, in dezelfde ruimte in Amsterdam Noord waar jullie ook je Avond vol Aandacht deden.

Lees verder over Jeroen