Verder na jullie Avond vol Aandacht

Tijdens een Avond vol Aandacht maak je kennis met een aantal belangrijke elementen van Tantra. Je dipt als het ware je teen in het water… van een enorme oceaan.

Misschien is het je bevallen wat je hebt ervaren tijdens onze drie uur samen, en smaakt het naar meer. Dan is het vast fijn voor je om te weten dat het pad van Tantra eindeloos is. Je kan het je hele leven lang beoefenen om meer verbinding te ervaren met jezelf, met anderen en de wereld om je heen.

Hieronder vertel ik je hoe je verder kan met Tantra bij mij. Of liever: bij ons. Want in het meeste vervolgaanbod zal je ook Jeroen tegenkomen: mijn geliefde sinds 2004, auteur, trainer voor mannengroepen en Tantra leraar.

Wij wensen jullie een rijk vervolg toe.
Liefs,
Marije

GOUD – live relatie training

Twee dagen in Amsterdam, in een intieme groep van 6-8 stellen

‘Goud’ ervaar je in het samenzijn met je geliefde als je je zowel vrij áls verbonden voelt.

Misschien ken je wel dat je aandacht zo makkelijk uit gaat naar de dingen die je anders wilt. Naar wat er niet goed gaat, naar wat er mist, naar waar de ander niet in huis heeft wat jij nodig hebt…

Maar je zou nooit de shit van een relatie pikken als er niet óók heel veel goedheid zou zijn. In deze training rusten we jullie uit met nieuwe mogelijkheden en technieken om jullie relatie gloedvol te laten bloeien.

Lees verder over Goud

Dakini Dagen

Voor Vrije Vrouwen

Soms biedt een veld van alleen vrouwen je de veiligheid om je te openen en nieuwe dieptes in jezelf te leren kennen. In de Dakini Dagen wijden we ons aan het vrijer laten stromen van onze sensuele energie. We onderzoeken ook wat je vrijheid en stroming precies beperkt. Zo geeft deze middag je niet alleen een mooie ervaring, maar kan je hopelijk ook werkelijk meer vrijheid ervaren in je dagelijks leven.

Dit wil ik!
Dakini dagen

Een Tantrisch LiefdesRitueel

Wat gebeurt er als twee mensen – die intiem zijn met zichzelf – elkaar ontmoeten?

In deze tweede (privé) Avond vol Aandacht doen jullie samen een LiefdesRitueel waarin je steeds dichter naar elkaar toe beweegt.

Door alle tijd te nemen en je aandacht alsmaar bij de sensaties in je lichaam te brengen, kan er een heel nieuwe vorm van contact ontstaan. Contact waarvoor je niets hoeft te doen.

Wil je dit ritueel doen? Je boekt dit – net als jullie eerste Avond vol Aandacht – eenvoudig via mijn online agenda. Stuur me aansluitend een mailtje met daarin een korte update over de thema’s die nu spelen in jullie relatie.

Ga naar de online agenda

Een Familie Retraite in Frankrijk

We gaan iets doen waar ik al jaren van droomde: een Tantra retraite waarbij ouders geen oplossing meer hoeven te zoeken voor hun kinderen (4-12 jaar). Die gaan  met hun nieuwe vrienden op pad in een avontuurlijk kinderprogramma.

Vijf ochtenden lang hebben jullie alle ruimte om elkaar opnieuw te ontmoeten. Je leert hoe je meer intimiteit toe kunt laten in jullie contact. En hoe je meer vrije, seksuele energie door je lichaam kunt laten stromen. ’s Middags vier je heerlijk vakantie met je gezin.

Nog plek voor een aantal stellen in de week van 14-20 augustus.

Vertel ons er alles over!

Coaching met Jeroen

Je eigen kleur belichamen in jullie relatie

Hoe kan je vrij zijn in je relatie én verbonden? Voor een krachtige relatie is het belangrijk dat beide partners hun waarheid in contact brengen.

Jeroen ondersteunt mannen die interesse hebben om hun waarheid te ontdekken en te leven in de wereld. Daarbij werkt hij met het prachtige systeem van IFS; internal family systems. Zijn sessies vinden plaats in Amsterdam Noord of via Zoom.

Lees verder en boek jullie sessie

Relatie Coaching met Marije

Je relatie als plek voor groei en heling

Iedere goede relatie gaat door lastige of uitdagende periodes heen. In Tantra denken we dan niet dat er iets misgaat. We zien het juist als een bijzondere mogelijkheid tot groei en heling.

In mijn relatie coaching sessies via Zoom krijgen jullie allebei tijd en steun om te onderzoeken wat er precies in je wordt aangeraakt in jullie samenzijn. Hierdoor is de kans groot dat je meer helderheid, stroming en heelheid gaat ervaren in jezelf – en daarmee ook in je relatie.

Lees verder en boek jullie sessie
Marije Oostindie, Avond vol Aandacht