Verder na jullie Avond vol Aandacht

Tijdens een Avond vol Aandacht maak je kennis met een aantal belangrijke elementen van Tantra. Je dipt als het ware je teen in het water… van een enorme oceaan.

Misschien is het je bevallen wat je hebt ervaren tijdens onze drie uur samen – en smaakt het naar meer. Dan is het waarschijnlijk fijn voor je om te weten dat het pad van Tantra eindeloos is. Je kan het je hele leven lang beoefenen en gebruiken om dieper door te dringen tot jezelf en meer contact en verbinding te ervaren.

Hieronder vertel ik je hoe je verder kan bij mij – en bij ons.
Ik wens jullie een rijk vervolg toe.
Liefs,
Marije

Jeroen & Marije, Avond vol Aandacht

GOUD – tweedaagse live relatie training voor geliefden

Misschien ken je wel dat je aandacht zo makkelijk uit gaat naar de dingen die je anders wilt. Naar wat er niet goed gaat, naar wat er mist, naar waar de ander niet in huis heeft wat jij nodig hebt…
Maar je zou nooit de shit van een relatie pikken als er niet óók heel veel goedheid zou zijn.

Hoe kan je blijven samenwerken, óók als het lastig wordt? Hoe hou je een gezonde balans tussen verlangens over de toekomst en genieten van wat er al is? “How can you desire what you already have?”, zoals Esther Perel, de relatietherapeute van wereldfaam het zo mooi verwoordt.

‘Goud’ ervaar je in het samenzijn met je geliefde als je je zowel vrij áls verbonden voelt.

In deze training rusten we je uit met nieuwe mogelijkheden en technieken om jullie relatie gloedvol te laten bloeien. 

Lees alles over GOUD – onze live relatietraining voor stellen

GLOED – tweedaagse online Slaapkamer Retraite over Seks

Er zijn weinig woorden die zó veel in ons oproepen als seks. Wat een heerlijk, spannend en avontuurlijk onderwerp om mee bezig te zijn! Maar ook pijnlijk, frustrerend, verwarrend, beangstigend. In veel relaties loopt het na verloop van tijd stroef door, of zelfs helemaal stuk op onvervullende seksualiteit.

We horen mensen zeggen: ‘Seks hoort toch vanzelf te gaan?’ Als je écht voor elkaar bestemd bent, dan stroomt de seks vanzelf – dat is het idee. Niet zo vreemd. Wat hebben we nou echt geléérd over seks? Het eenzijdige beeld in de media over seks heeft een diepgaande en tegelijkertijd oppervlakkige impact op ons.

Zelden of nooit vertellen we elkaar over de ontroering, de schoonheid, de nabijheid, de overgave of zelfs de spirituele ervaringen die seks je óók kan geven. Of weten we de weg als gevoelens van frustratie, angst en verwarring opkomen tijdens vrijen…

Lees alles over GLOED – onze online Slaapkamer Retraite

Of verder in privé sessies

‘Nee dankje, niks voor ons: Tantra oefenen in een groep..’

Natuurlijk zijn jullie ook van harte welkom om verder te gaan met Tantra in privé setting.

In een tweede Avond vol Aandacht gaan we dieper in op het thema verlangens en aanraking. Hoe raak je elkaar aan terwijl je ook goed blijft luisteren naar jezelf? Hoe breng je je verlangens en je grenzen in contact? In een derde privé sessie houden we ons bezig met intimiteit en communicatie. Hoe wordt je beïnvloed door de ander en hoe spreek je daar samen over?

Meestal blijkt een prettig ritme te zijn om eens per vier of zes weken af te spreken. Het geleerde blijft dan vers, terwijl er ook voldoende tijd is om te oefenen. Wil je opnieuw een Avond vol Aandacht doen samen, neem dan altijd even contact met me op na jullie boeking. (marije@avondvolaandacht.nl / 06-24620048) Fijn om elkaar even te spreken over wat er heeft gewerkt voor jullie, en wat mogelijk niet. Ik pas graag het programma aan op jullie vraag.

Ik wil nog een Avond vol Aandacht boeken