Verder na jullie Avond vol Aandacht

Tijdens een Avond vol Aandacht maak je kennis met een aantal belangrijke elementen van Tantra. Je dipt als het ware je teen in het water… van een enorme oceaan.

Misschien is het je bevallen wat je hebt ervaren tijdens onze drie uur samen, en smaakt het naar meer. Dan is het vast fijn voor je om te weten dat het pad van Tantra eindeloos is. Je kan het je hele leven lang beoefenen om meer verbinding te ervaren met jezelf, met anderen en de wereld om je heen.

Hieronder vertel ik je hoe je verder kan met Tantra bij mij. Of liever: bij ons. Want in het meeste vervolgaanbod zal je ook Jeroen tegenkomen: mijn geliefde sinds 2004, auteur, trainer voor mannengroepen en Tantra leraar.

Wij wensen jullie een rijk vervolg toe.
Liefs,
Marije

GOUD – live relatie training

Twee dagen in Amsterdam, in een intieme groep van 6-8 stellen

‘Goud’ ervaar je in het samenzijn met je geliefde als je je zowel vrij áls verbonden voelt.

Misschien ken je wel dat je aandacht zo makkelijk uit gaat naar de dingen die je anders wilt. Naar wat er niet goed gaat, naar wat er mist, naar waar de ander niet in huis heeft wat jij nodig hebt…

Maar je zou nooit de shit van een relatie pikken als er niet óók heel veel goedheid zou zijn. In deze training rusten we jullie uit met nieuwe mogelijkheden en technieken om jullie relatie gloedvol te laten bloeien.

Lees verder over Goud

Een Tantrisch Ritueel (privé)

In deze tweede Avond vol Aandacht doe je een ritueel waarin je allereerst intiem wordt met jezelf. Daarna beweeg je steeds dichter naar elkaar toe, terwijl je alsmaar trouw blijft aan jezelf.

Wat gebeurt er als twee mensen die zó intiem zijn met zichzelf, elkaar ontmoeten?

Dan kan er een heel nieuwe vorm van contact ontstaan. Contact waarvoor je niets hoeft te doen. Een intieme ontmoeting waarin je geen idee hebt wat er het volgende moment zal gebeuren…

Wil je dit ritueel doen? Je kan dan – net als bij jullie eerste Avond vol Aandacht sessie – een tijdslot uit onze online agenda kiezen. Als jullie boeking compleet is, stuur me dan een mailtje of bel / app me, dat het hier om jullie tweede sessie gaat (marije@avondvolaandacht.nl / 06-24620048)

 

Ga naar de online agenda
Jeroen Biegstraaten ©Foppe-Schut

Privé (relatie) coaching

Je eigen kleur belichamen in jullie relatie

Hoe kan je vrij zijn in je relatie én verbonden? Voor een krachtige relatie is het belangrijk dat beide partners hun waarheid in contact brengen. Jeroen ondersteunt jullie om zowel de lastige dingen als het goede op tafel te leggen – op een manier die de ander ook kan horen. Door ruimte te maken voor beide, kunnen jullie samen groeien en rijpen.

De relatiecoachingsessies met Jeroen vinden plaats in dezelfde ruimte in Amsterdam Noord waar jullie ook je Avond vol Aandacht deden.

Lees verder over Jeroen

Een retraite voor het hele gezin

Dit is waar ik al jaren van droom: een Tantra retraite waarbij ouders geen oplossing meer hoeven te zoeken voor de kinderen (4-12 jaar) Die hebben gewoon hun eigen clubje met een eigen programma.

Iedere ochtend zijn de papa’s en de mama’s heerlijk samen aan het oefenen om meer intiem te zijn met zichzelf en met elkaar. Je leert hoe je meer vrije, seksuele energie door je lichaam kunt laten stromen…. terwijl de kinderen zich vermaken onder goede begeleiding. ’s Middags vier je vakantie met je gezin.

We zijn op dit moment in onderhandeling met een prachtige locatie in Frankrijk, als we erin slagen om een fijne afspraak te maken met elkaar, dan laten we jullie dat onmiddellijk weten.

Wil je hier zeker-weten bij zijn met jouw gezin? Of heb je tips voor een goede accommodatie in Nederland, Duitsland of België waar (kleine) kinderen bij de ouders op de kamer zouden kunnen slapen en terecht kunnen in een eigen ruimte? Ben of ken je iemand die fantastische programma’s maakt voor kids?

Ik hoor het graag! Je bereikt me via: marije@avondvolaandacht.nl en 06-24620048.

Ga naar de online agenda