Wij zijn Avond vol Aandacht:

Marije Oostindie, Avond vol Aandacht - foto: Foppe Schut

Marije Oostindie

Ik geef les in Tantra in de prachtige (grote) groepsretraites bij Centrum voor Tantra. Ik begon met Avond vol Aandacht nadat ik zo vaak de vraag had gehoord: ‘kunnen we niet ook privé kennismaken met Tantra?’

Lees verder over Marije >>>
Jeroen Biegstraaten, tantra trainer

Jeroen Biegstraaten

Was jarenlang ook leraar aan het Centrum voor Tantra. Nu senior trainer bij het Mannenkracht platform. Groot hart voor je intieme relatie als plek van intens geluk en zelfbevrijding.

Lees verder over Jeroen >>>

Martine Boerstra

Tantrika, klassiek pianiste en dé expert in Nederland op het gebied van devotionele Mantra. Een paar uur lang haar oordeelloze, gefocuste en warme aanwezigheid mogen ontvangen in jullie relatie: een groot geschenk.

Lees verder over Martine >>>

Minie van Duijn

Lichaamsgericht Psychotherapeute en één van de vaste stafleden in de retraites van het Centrum voor Tantra. Warm, begripvol en goed uitgerust om jullie te begeleiden in de volgende stap van jullie relatie. Werkt in Leeuwarden.

Lees verder over Minie >>>
Adinda, Avond vol Aandacht

Adinda Post Uiterweer

Tantrika, Trauma therapeut en Mindfulness trainer. Ondersteunt je om aanwezig te blijven, wát je ook mee maakt. Ontvangt jullie in haar knusse tuinhuis in Eefde, vlakbij Zutphen.

Lees verder over Adinda >>>