Marije Oostindie

Op mijn 24e had ik al twee langere relaties achter de rug: één van drie en één van vijf jaar. In beide had ik na verloop van tijd geen zin meer in seks. Terwijl ik wél van mijn geliefde hield. Lag het aan mij? In de korte periodes waarin ik vrijgezel was, voelde ik me een volop seksueel wezen. Mijn seks was zeker niet stuk.

In 2004 ontmoette ik Jeroen, en hoe heerlijk ik hem ook vond, het gebeurde me weer! Ik pikte het niet langer en ging op onderzoek. Tantra heeft me hierin ontzettend veel gegeven, en doet het nog. Vandaar dat ik het zo graag deel.

Lees verder over Marije >>>
Marije Oostindie, Avond vol Aandacht - foto: Foppe Schut
Jeroen Biegstraaten, tantra trainer

Jeroen Biegstraaten

Jeroen, mijn geliefde sinds 2004, kun je ontmoeten in onze online slaapkamerretraite Gloed en in onze relatietraining Goud.

Jeroen is coach, trainer bij het platform Mannenkracht en co-auteur van het boek ‘Het is Tijd Man‘. Daarvoor was hij jarenlang businesscoach en trainer aan het Centrum voor Tantra.

Als coach helpt hij je om nieuwe ruimte te maken voor zowel de goede als de lastige dingen in je leven en in je relatie(s) – en daarin koers te bepalen.

Lees verder over Jeroen >>>

Martine Boerstra

Martine is al meer dan tien jaar een goede vriendin van me én we zijn collega’s bij het Centrum voor Tantra. Lucky me!

Ze nam al jaren regelmatig Avonden vol Aandacht van me over als mijn agenda de vraag niet meer aankon. Ik kreeg daarna altijd juichende mails van de stellen die een sessie bij haar deden.

Daarom ben ik trots en dankbaar dat ze die vanaf begin 2021 structureel AvA’s aanbiedt in de weekenden. Je boekt jullie privé sessie met haar eenvoudig zelf in via onze online agenda.

Lees verder over Martine >>>