Algemene & annuleringsvoorwaarden

Avond vol Aandacht is een onderneming van Atelier Aandacht

Gevestigd bij de KvK onder nummer: 52147975

BTW nummer: NL105054690B01

Bank: NL68ASNB 0267172761, t.n.v. Atelier Aandacht

Contactinformatie

Marije Oostindie

Telefoon: 0624620048

Email: info@avondvolaandacht.nl

Adres: Bolkstraat 17-1, 1097 HD Amsterdam

Annuleringsvoorwaarden Avond vol Aandacht

Een Avond vol Aandacht privé sessie voor stellen valt onder ‘vrijetijdsbesteding’, wat betekent dat je altijd drie dagen bedenktijd hebt na het boeken van jullie sessie. Je kan dus altijd binnen 72 uur na het maken van de afspraak kosteloos annuleren, zonder opgaaf van reden.

Stuur ons als je wil verzetten of annuleren alsjeblieft een email (voornaam @ avondvolaandacht.nl) en als het gaat om korte termijn (minder dan 2 dagen) graag ook een appje. Twijfel je over je geboekte afspraak? Neem dan altijd even contact met ons op.

Op een Avond vol Aandacht zijn de volgende annuleringsvoorwaarden van toepassing:

> Wil je je afspraak verzetten of annuleren in de periode tussen drie dagen na het boeken van de afspraak tot aan drie weken voorafgaand aan de geplande afspraak – dan betalen jullie een fee van €25,- voor de administratieve handelingen die daarbij horen.

> Voor het verzetten van een Avond vol Aandacht binnen drie weken tot aan een week voorafgaand aan onze afspraak, betalen jullie een fee van €75,-* Veel stellen hebben tijd nodig om hun AvA te organiseren en plannen ver vooruit. Op de tijd die wij voor jullie vrij hebben gehouden, komt meestal geen nieuwe afspraak tot stand. Tegelijkertijd lopen de kosten gewoon door; o.a. de huur voor de ruimte. Er zijn ook allerlei administratieve handelingen rondom het inplannen van een nieuwe afspraak.

> Voor het verzetten van jullie Avond vol Aandacht binnen een week tot 3 dagen voorafgaand aan onze afspraak betalen jullie 50% van de kosten*.

> Bij annulering binnen twee weken tot 72 uur (drie dagen) voorafgaand aan onze afspraak bereken ik 50% van de kosten, het restbedrag krijgen jullie teruggestort.

> Bij annuleren of verzetten van een Avond vol Aandacht binnen 72 uur (3 dagen) voorafgaand aan onze afspraak, krijgen jullie geen restitutie.

> *Jullie hebben een jaar (12 maanden) de tijd om een nieuwe afspraak in te plannen. Een eventuele fee voor het verzetten betaal je pas bij het maken van een nieuwe afspraak. Je plant die in door een nieuwe datum uit te zoeken in onze online agenda en een mail te sturen over het moment van jullie voorkeur, naar degene die jullie AvA zou begeleiden (voornaam @ avondvolaandacht.nl). Wij plannen jullie dan handmatig in, en jullie ontvangen per mail een bevestiging van de nieuwe afspraak.

> Jullie kunnen er eventueel ook voor kunnen kiezen om de Avond vol Aandacht online te doen, via Zoom – zo kan je zelfs vanuit het buitenland een sessie volgen.

> Heel soms komt het natuurlijk helaas ook voor dat wij vanwege ziekte of overmacht een sessie zullen moeten cancellen. Wij zullen dan zo snel mogelijk een nieuwe afspraak met jullie inplannen. Dit geeft geen recht op restitutie.

Voorwaarden voor de AvA Vervolgtrainingen:

Ook onze vervolgtrainingen zoals Goud vallen onder ‘vrijetijdsbesteding’, wat betekent dat je altijd drie dagen bedenktijd hebt na het reserveren van jullie plek. Je kan dus binnen 72 uur na het maken van de afspraak kosteloos annuleren zonder opgaaf van reden, via email.
Twijfel je? Neem dan altijd even contact met me op (06-24620048).

> Annuleer je tot 8 weken voorafgaand aan de start van de training, dan betaal je alleen €75 administratiekosten en krijg je de rest terug
> Annuleer je tussen 8 tot 6 weken voorafgaand aan de start van de training, dan betaal je 50% van de kosten
> Bij annulering vanaf 6 weken voorafgaand aan de training betaal je het volledige bedrag

> Voor onze Familieretraite in Frankrijk gelden de voorwaarden van Centre Lothlorien, wens je hierover informatie, neem dan direct contact op met hen (info@centrelothlorien.com)

> Voor de Dakini Dagen en andere eendaagse programma’s reken ik €25 administratiekosten bij annuleren tot aan 3 weken voorafgaand aan de training. Daarna ben je het volledige bedrag kwijt.

> Voor A Meeting of Two Oceans hebben we eigen voorwaarden opgesteld – lees ze hier.

Over privacy

Wij zullen zorgvuldig om met jouw / jullie gegevens omgaan, en ze uiteraard nooit aan derden geven. Ook wat gebeurt of wat jullie zeggen tijdens een sessie zal nooit met naam en toenaam worden besproken met anderen.

Onze vervolgtrainingen vinden plaats in groepsverband. Soms zul je misschien over gevoelige thema’s of ervaringen willen delen in de groep, omdat dat sterk kan bijdragen aan je ontwikkelingsproces. Om ieders privacy te garanderen, vragen we van al onze deelnemers om zich te committeren aan geheimhouding. Dat betekent dat je geen opnames (foto, video of audio) maakt tijdens de training. Het betekent ook dat je tegenover anderen alleen spreekt over je eigen ervaring in de training, en niet over de ervaring van anderen – en hen zeker niet met naam en toenaam zult noemen.

Over corona

Onze privé sessies vinden plaats in goed geventileerde ruimtes, waarin wij (de begeleiders) ruim voldoende afstand van jullie kunnen houden. Tot nu toe hebben we alsmaar door kunnen werken, ook tijdens de lockdown periodes. Dat verwachten we ook te kunnen blijven doen als er opnieuw allerlei beperkingen zouden komen door corona.

Avond vol Aandacht is officieel bij de KvK geregistreerd als een spirituele organisatie; wat betekent dat we geen QR codes hoeven te controleren, mochten we weer in een lockdownsituatie belanden.

Wil je meedoen aan één van onze groepsretraites, dan vragen we je om je alleen aan te melden als dit risico aanvaardbaar voor je is en als je bereid bent om eventueel een (zelf) test te doen binnen 24 uur voorafgaand aan de retraite.

Wij zullen er alles aan doen om het risico op besmetting zo klein mogelijk te maken. Tijdes onze vervolgretraites komen we met maximaal 8 stellen bij elkaar in een grote ruimte waar we buiten coronatijd werken met tot wel 35 deelnemers. Je zal bijna alle oefeningen met je eigen partner doen. Als je wilt, kun je goed afstand houden van de andere stellen en zullen we jullie daarbij helpen. Tijdens de Dakini dagen zal je soms ook iemand aanraken die niet je partner is.

Voorwaarden voor de Relatie Coaching sessie met Marije via Zoom

Een relatie coaching sessie met Marije via Zoom kan je tot 5 dagen van tevoren kosteloos verschuiven naar een andere datum. Daarna bereken ik een fee van €25 bij het inplannen van een nieuwe afspraak. Bij verzetten binnen 48 uur voorafgaand aan jullie coaching sessie krijg je geen restitutie.

Je kunt de geboekte sessie overigens ook altijd gebruiken als solo privé sessie, mocht slechts één van jullie verhinderd zijn. Dit is evengoed heel waardevol. In veruit de meeste lastige issues die je ervaart in je relatie trieert het samenzijn met je partner oude, ongedeelde wonden in je. Onder mijn begeleiding krijg je steun om alsnog die onverwerkte pijn toe te laten, waardoor de spanning in je lijf mogelijk wat verzacht en de pijn minder scherp wordt. Door het helen van deze wonden zal je meer helderheid, stroming en harmonie ervaren in jezelf – en daarmee waarschijnlijk ook in het samenzijn met je partner.

Een noot over annuleren

Wat er spannend is aan Tantra, is dat het van je vraagt om veel meer waarheid toe te laten dan je waarschijnlijk geneigd bent om te doen in het dagelijks leven. Vervolgens nodigen we jou uit om die waarheid – wat het ook is – in contact te brengen met je geliefde. Terwijl je gevoelig blijft.

Uit eigen ervaring weet ik hoe dit vooruitzicht soms zo veel weerstand kan oproepen dat het eenvoudig wordt om te annuleren. Wat een paar weken geleden nog een leuk en spannend idee leek, voelt ineens te eng.

Ik zal het je maar eerlijk zeggen: wij hebben ook geprobeerd onze eerste Tantra training af te zeggen! Gelukkig viel die poging binnen de annuleringstermijn, en zijn we – na een goed gesprek met één van de trainers – uiteindelijk toch gegaan.

Ja, het is spannend. Maar persoonlijke groei is een heel groot verlangen in ons allemaal. En om te kunnen groeien, is het nodig dat je iets anders doet dan normaal. Je moet er iets voor uit je comfortzone – maar wel in een veilige setting, en ook weer niet te veel.

Het belangrijkste is: het programma is er voor jullie, niet andersom. Jullie blijven alsmaar in the lead en je hoeft nooit iets te doen wat je niet wilt. Ik zal jullie juist heel erg ondersteunen om trouw te blijven aan jezelf.

Ter geruststelling: tijdens een Avond vol Aandacht ga je niet uit de kleren.

Als je op de één of andere manier twijfelt over jullie afspraak of boeking, aarzel dan niet alsjeblieft niet om even contact met me op te nemen. Ik spreek je graag. Mijn telefoonnummer is 06-24620048.